PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

16
Desembre
2016

Sabadell s’omple de música i teatre per Nadal

Durant la temporada nadalenca Sabadell s’omplirà de música i teatre amb diferents propostes. D’una banda, el dissabte 17 de desembre, a 2/4 de 8 del vespre, l’Orquestra de Cambra de Sabadell (OCS) oferirà un concert de Nadal amb un repertori de pel·lícula, a l’Auditori Pere Quart (carrer de Lacy, núm. 11). Sota la direcció de Jordi Montoliu, proposarà una vetllada amb peces de Harry Potter, passant per Jurassic Park, Star Wars, Grease o Esmorzar amb diamants i molt més!

El mateix dia 17, a les 9 del vespre, la Banda de Música de Sabadell presenta el concert Postal de Nadal, a l’Estruch. Interpretaran cançons tradicionals i temes molt coneguts pel públic. Hi haurà un moment per recordar músiques que han esdevingut clàssiques, les que tothom sap taral·lejar, i també grans esclats festius, sons que conviden a la gresca en bona companyia.

D’altra banda, arriben les funcions d’Els pastorets al Teatre La Faràndula i al Teatre del Centre Sant Vicenç. I aquest any hi ha un motiu de celebració: fa cent anys de la primera posada en escena del text de Josep M. Folch i Torres, l’obra més representada d’aquest escriptor i tot un clàssic del teatre popular català. La Joventut de la Faràndula la representaran els dies 17, 18 i 24 i 26 de desembre i l’1, 8, 14 i 15 de gener a la Faràndula. Els actors del Centre Sant Vicenç la representaran els dies 26 de desembre i 1, 6, 7, 8, 14, 15, 22 i 29 de gener de 2017. I el 23 de desembre, a 2/4 de 9 del vespre al Teatre La Faràndula es podrà veure un representació única feta per actors de les dues entitats per celebrar els cents anys de l’obra.

El diumenge 18 de desembre, a les 6 de la tarda, al Teatre Principal tindrà lloc el concert de Sant Esteve que Sabadell Sardanista ofereix cada any. En aquesta ocasió uneix dues entitats rellevants de la ciutat: l’Esbart Sabadell Dansaire i la Cobla Jovenívola per fer un espectacle molt complet. Jordi Figaró serà el director d’aquesta cobla que celebra enguany 40 anys.

Els amants del circ tenen una cita a la Vela de l’Estruch amb l’espectacle Extravaganza, el divendres 23 de desembre, a les 9 del vespre. Es tracta d’un espectacle que és un cúmul de totes les trifulgues amb què Jordi Kerol ha ensopegat al llarg de la vida, transformades en circ. Un viatge en el qual l’acompanyen l’escriptor i dramaturg Ronan Chereau i el coreògraf Julien Vitecoq.

I, finalment, ja entrant al 2017, tornarà el Festival de Valsos i Danses que l’Orquestra Simfònica del Vallès proposa cada any. En aquesta ocasió serà els dies 7 de gener, a les 9 del vespre, i el 8 de gener, a 2/4 de 12 del migdia. El director Arthur Post es posarà al capdavant de la formació per interpretar obres d’irresistible màgia com En un mercat persa d’Albert Ketelbey i saltarà al continent americà per buscar els ritmes de Fiddle Faddle i Sandpaper Ballet de Leroy Anderson. No hi faltarà una tria de valsos i polques de Johann Strauss II. La jove soprano Sara Blanch –formada al Conservatori de Sabadell– posarà veu a peces com Song of Olympia (dels Contes de Hoffmann d’Offenbach).