PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

25
abril
2019

“Sabadell Talent”, una trobada entre empreses de l’àmbit de la restauració i personal qualificat que cerca feina

L’activitat, d’accés lliure, tindrà lloc el 29 d’abril

“Sabadell Talent”, una trobada entre empreses de l’àmbit de la restauració i personal qualificat que cerca  feina

L’Ajuntament de Sabadell organitza una trobada entre empreses i professionals que busquen feina en el sector de la restauració. L’activitat “Sabadell Talent” és una jornada per a persones amb interès i motivació per treballar com a ajudant/a de cuina, cuiner/a, cambrer/a, rentaplats o auxiliar de serveis de restauració. L’objectiu és facilitar a les empreses el contacte amb personal qualificat per a presents o futures necessitats de recursos humans i brindar l’oportunitat a les persones que cerquen feina de donar-se a conèixer i ampliar la seva xarxa de contactes.

En total 16 empreses del sector es donaran cita el proper 29 d’abril, entre 10 i 12 del matí, al Vapor Llonch (ctra. de Barcelona, 2018 bis) per exposar les seves necessitats de personal. Les persones que hi assisteixin podran entregar el currículum a les empreses que considerin oportú. Alhora podran demostrar en persona la  seva vàlua com a candidates a ocupar una plaça vacant i identificar i rebre retorn de les competències més fortes o dels elements de millorar, així com  conèixer noves metodologies en els processos de selecció de personal.

L’accés a aquesta activitat és lliure, oberta a qualsevol persona en recerca de feina i no cal, per tant, inscripció prèvia. Per a més informació o conèixer el nom de les empreses que es donaran cita en aquesta trobada es pot consultar el web www.sabadelltreball.cat.

Escola de Restauració

A banda de l’acció puntual de dilluns, està en marxa el programa Sabadell Talent Jove, que té l’objectiu de donar formació i orientació professional a joves en situació d’atur per incorporar-se al sector de la restauració (cuina, sala i pastisseria) i alhora fer pràctiques en empreses del sector. El programa, de 12 mesos de durada, es desenvolupa principalment a les instal·lacions de l’Escola de Restauració, situada a l’edifici Vapor Llonch.

Aquest programa encaixa amb la nova aposta pedagògica de l’Escola de Restauració iniciada l’últim any. L’Escola ha avançat en la seva definició de model adaptat a les necessitats actuals del sector i que requereix professionals amb un alt grau d’especialització. L’últim any, s’ha ampliat i diversificat el ventall d’especialitats formatives i alhora s’ha promogut que l’oferta formativa arribi a nous col·lectius.

L’aposta per un model molt més pedagògic i no pas productiu ha permès durant el 2018 preparar 200 persones, per mitjà de 4 programes diferents, desenvolupant un total de 1.727 hores de formació. S’ha comptat amb la col·laboració de 30 empreses del sector, que han acollit persones en pràctiques generant així relacions entre l’Escola, el sector i la ciutat. El grau de satisfacció del conjunt de les persones participants supera la nota de 8 en una escala de 10.