PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

02
Març
2018

Sessió formativa sobre consum responsable adreçada a alumnes de grau superior del Taulé Viñas

També han rebut informació sobre l’OMIC i la Junta Arbitral de Consum

Sessió formativa sobre consum responsable adreçada a alumnes de grau superior del Taulé Viñas

Una quarantena d’alumnes del grau superior de Màrqueting i del grau superior d’Administració del Centre de Formació Taulé Viñas han participat aquests dies en una sessió formativa organitzada per l’Ajuntament de Sabadell.

La sessió ha consistit a formar de manera general els alumnes per tal que puguin tenir en compte diversos aspectes a l’hora de comprar un bé o contractar un servei. Per aquest motiu s’ha incidit en quins són els seus drets com a persones consumidores o quina documentació cal aportar per fer una reclamació. També s’ha tractat la telefonia, les vendes a distància i les compres en època de rebaixes.

Els alumnes han pogut conèixer què és el l’Oficina Municipal del Consumidor (OMIC) i la Junta Arbitral de Consum de Sabadell (JAC), així com quines són les seves funcions.

En relació amb la formació. la tinenta d’alcalde i regidora de Comerç, Consum i Turisme, Marisol Martínez, assenyala que “l'educació envers el consum és una prioritat en les línies de treball de l’OMIC, perquè la formació integral de la ciutadania ens ha de permetre tenir instruments per ser consumidors crítics i responsables”.