PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

24
Desembre
2021

Somriu al Nadal, un dels plats forts de la programació d’aquest any, s’estrena el 27 de desembre

Es tracta d’un espectacle de música i dansa de producció 100% local

Somriu al Nadal, un dels plats forts de la programació d’aquest any, s’estrena el 27 de desembre

Del 27 de desembre al 4 de gener, a la plaça del Dr. Robert, tindrà lloc un dels esdeveniments més destacats de la programació de Nadal d’enguany, l’espectacle Somriu al Nadal. Especialment concebut per a l’ocasió i 100% sabadellenc, aquest musical estrenarà una cançó amb música de Xasqui Ten i comptarà amb la participació d’escoles de dansa de la ciutat.

El tret de sortida serà el 27 de desembre a les 18.30 h i a les 19.15 h amb un segon passi. El muntatge, en totes les seves sessions, partirà d’una mateixa història, però les accions, personatges i números musicals aniran canviant. Per tant, serà una proposta que, en realitat, inclourà més de 40 números diferents.

Aquesta activitat segueix el fil conductor del Calendari d’Advent, que ha estat instal·lat a la façana de l’Ajuntament de l’1 al 24 de desembre. Durant els 24 dies d’advent, el Llaminer ha donat a conèixer les joguines i objectes que ara protagonitzaran l’exhibició Somriu al Nadal.

Aquest espectacle musical ha estat creat a partir d’un conte de David Medina, qui també dirigeix l’obra. Pel que fa a la resta de creadors, el text és de Míriam Vila, la música, de Xasqui Ten, les coreografies, d’Hèctor Puigdomènech, el disseny del vestuari, d’Alexandra Alcañiz i la direcció artística, de Joan B Torrella. D’altra banda, la producció ha estat a càrrec d’Events SBD, i el cos de ball està format per alumnes d’escoles de dansa de Sabadell.

Més informació i consulta d’horaris, aquí.