PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

05
abril
2019

Taller familiar per conèixer diferents retrats de l’exposició permanent del Museu d’Art de Sabadell

Tindrà lloc diumenge vinent, a les 12 del migdia

Taller familiar per conèixer diferents retrats de l’exposició permanent del Museu d’Art de Sabadell

El diumenge 7 d’abril, a les 12 del migdia, el Museu d’Art de Sabadell (MAS) proposa un taller per a infants de fins a 12 anys que porta per títol “Mira qui et mira. Els retrats de l’exposició permanent”.

Els participants es podran posar en contacte amb la Sra. Frou-Frou, Pere Crehueras, Jaume Elias o la Nena amb colom, que són alguns dels personatges representats a les pintures de les obres de l’exposició permanent del MAS i, alhora, els protagonistes dels contes que s’explicaran durant l’activitat. Es tracta d’històries que permeten introduir-se en les d’aquestes persones i submergir-se en el Sabadell antic.

Amb l'ajut d'objectes, materials diversos i jocs participatius els nois i noies podran prendre consciència de les expressions i dels sentiments que es poden trobar a les obres i de la varietat de maneres de com els artistes s'expressen.


El taller permet acostar els infants a diferents maneres de representar figures i cares, per tal d'ajudar-los a avançar en la pròpia representació. Així, poden aprendre a diferenciar expressions i sentiments de la cara i del cos, a més de fomentar-los la imaginació i la creativitat a partir de l'expressió plàstica i corporal i conèixer les diferents tècniques i suports utilitzats pels artistes. També poden veure la relació entre les obres d'art i el moment històric i social i acostar-se a l'art que s’ha creat a la seva ciutat.