PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

12
abril
2019

Taller per introduir la perspectiva de gènere en el funcionament de les entitats

El dijous 2 de maig, a l’Aula d’Esplai del Vallès

Taller per introduir la perspectiva de gènere en el funcionament de les entitats

Com incorporar la perspectiva de gènere en el funcionament de les entitats i associacions és el  principal objectiu del taller que es durà a terme el 2 de maig de 18 a 21 h, a l’Aula d’Esplai del Vallès, organitzat per l’Ajuntament de Sabadell. Adreçat a persones professionals, voluntàries i membres d’entitats, el taller també servirà perquè reflexionin sobre les desigualtats de gènere en la vida quotidiana i intercanviïn bones pràctiques.

La formació es realitzarà en una sola sessió de 3 hores, en el transcurs de la qual les persones participants abordaran mesures de perspectiva de gènere, observaran el context, els plans d’igualtat o l’apoderament de les dones de la seva entitat, entre d’altres qüestions. Oferirà, també, eines pràctiques i indicadors perquè les organitzacions avaluïn i apliquin l’equitat de gènere en el seu funcionament i gestió.

Apostes formatives al 2019

Aquest any l’oferta formativa s’ha duplicat i una de les novetats destacades és, precisament, la incorporació de dos tallers per ajudar les entitats a realitzar accions enfocades al canvi amb perspectiva de gènere. La primera edició serà al mes de maig i la segona està prevista per mitjans del mes d’octubre.

Els cursos són gratuïts i les places són limitades. Inscripcions al 93 745 31 84 o als correus Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Més informació