PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

30
Desembre
2019

Tercera edició de Nadal Tecnològic, la mostra interactiva de tecnologia, als Jardinets de la Caixa

Tercera edició de Nadal Tecnològic, la mostra interactiva de tecnologia, als Jardinets de la Caixa

En el marc de la programació de Nadal, els Jardins de l’Espai Cultura de la Fundació Antiga Caixa de Sabadell acullen la tercera edició de la mostra Nadal Tecnològic, els propers 2 i 3 de gener, en horari de 10 a 19 hores, que organitza l’Ajuntament de Sabadell i la Fundació Antiga Caixa de Sabadell.

Nadal Tecnològic és una mostra interactiva d’eines tecnològiques innovadores que pretén donar a conèixer la vessant innovadora de les entitats de Sabadell i de l’entorn comarcal i metropolità. així com formar e informar a la ciutadania en aquest àmbit. Amb la fira, l'Ajuntament de Sabadell pretén difondre les noves tecnologies entre la gent jove i els infants i, alhora, trencar l'escletxa digital per raons socioeconòmiques o d’edat.

En aquesta tercera edició, s'organitzaran tallers i activitats gratuïtes vinculades a drons, realitat virtual, disseny i impressió 3D, electrònica i reciclatge, reutilització i reparació per a l'allargament de la vida útil dels objectes, entre altres continguts tecnològics i innovadors.

La mostra comptarà amb els següents expositors i activitats:

 • Boloberry: Tallers d’impressió 3D de resina i fil
 • 3D Seed: Demostracions d’impressió 3D de nous objectes a partir de la reutilització d’ampolles de plàstic aportades per la ciutadania
 • Village Niu: Robòtica per infants, disseny amb llapis 3D i projectes “gamificats”
 • Xarxa Oberta Beacons Barcelona: Gimcana pels Jardinets de la Caixa, cercant “beacons” a través de l’app “Sabadell-TIC” (amb premi per als més ben qualificats, inscripció gratuïta als cursos de tecnologia de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 “Mini-Innova”)
 • 3D Visual: Escaneig 3D de persones o objectes
 • Restarters: taller de reparació d'objectes per donar-los-hi una segona vida i evitar la generació de residus, a càrrec de "Restarters Barcelona"
 • Geek & Chic: Taller de creació de joies a partir de residus informàtics (joies “upcycling”)
 • Corporació Sanitària Parc Taulí: Aplicació de realitat virtual i impressió 3D a la gestió de l'hospital i a l'atenció sanitària
 • Infinity Drones Services: Exposició de drons i impressores 3D d'autofabricació. Exposició de sistemes anti-dron
 • Reby: Demostració de bicicletes i patinets elèctrics per una mobilitat urbana ràpida, còmoda i ecològica.
 • Reciclos.cat: Promoció del reciclatge de residus a través d'una app que permet obtenir recompenses als bons hàbits de reciclatge escanejant codis QR abans de llençar al contenidor la bossa d'escombraries. A càrrec de Blue Room Innovation.