PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

21
Febrer
2019

Torna la programació de dinamització de l’Espai Emprius

L’equipament ofereix programació de diferent temàtica adreçada als joves

Torna la programació de dinamització de l’Espai Emprius

Aquest cap de setmana tornen les propostes del  programa de dinamització de l’Espai Emprius després de l’aturada de les activitats durant les festes nadalenques. L’equipament pretén esdevenir un punt de trobada, de creació i de difusió de projectes artístics, tecnològics, d’innovació, socials i culturals amb l’objectiu d’establir-se como a espai de relació, intercanvi i cooperació entre els i les joves de la ciutat.

L’Espai Emprius, al carrer dels Emprius, 11, és un equipament de més de 600 m2 adreçat als i les joves, entitats i col·lectius juvenils de Sabadell. És un espai de relació, intercanvi i cooperació entre joves, entitats, associacions i creadors de la ciutat. El projecte de dinamització i la programació d’activitats són fruit del pla d’usos elaborat des de l’àmbit municipal de Joventut conjuntament amb joves i entitats juvenils durant el curs 2017/2018.

L’Equipament oferirà 3 tipologies d’activitats: una programació estable d’activitats mensuals (cinefòrum, jam sessions, etc.); activitats proposades des de la taula de programació (formada per joves i entitats juvenils) que es reunirà periòdicament; i activitats del programa “Joves en acció, despertant sensibilitats”, que té com a objectiu potenciar el valor de la cooperació i la solidaritat entre els i les joves d’instituts, joves d’espais joves, participants en intercanvis juvenils o entitats juvenils.

El proper dissabte dia 23 a les 18 h es durà a terme l’activitat d’inauguració del nou curs. Es presentarà El gran final (Bucraá Circus) a càrrec de la Cia Pau Palaus, un espectacle de clown, l’essència del qual és el retrobament de dos pallassos que es van haver de separar a conseqüència de l’inici d’una guerra civil.