CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

  Ajuntament de Sabadell

 • Millores als entorns escolars de la ciutat, ara a l'Escola Miquel Martí i Pol

 • Obres per millorar l'accessibilitat al carrer de Sant Joan

 • S'instal·len dos nous passos elevats per a vianants a l'entorn de l'Escola Arraona i davant del CAP dels Merinals

 • Vacances de la Gent Gran 2024-2025

 • Espais cangur de l'Ajuntament de Sabadell

 • S'instal·len dos passos elevats a la Via Alexandra, al barri de Can Rull

 • Es millora la seguretat a l'entorn de les escoles Mas Boadella, Virolet i Servator

 • Noves escales i rampes entre els carrers de Bécquer i Plaute i a la plaça de Ròmul al barri de Can Rull

 • Es substitueixen 19 bancs i s'instal·len 4 cadires a la Via Aurèlia

 • Les obres del Portal Sud transformaran l'entrada a Sabadell

 • SBD Fira PRO: Formació i Treball 2024

 • L'Ajuntament impulsa la rehabilitació energètica dels habitatges municipals

 • Sabies que a Sabadell fa 14 anys que els nous edificis han de reaprofitar l’aigua?

 • Es millora la seguretat a l'entorn de les escoles Can Deu i Sant Julià

 • Novetats al servei de Policia Municipal de Sabadell

 • Renovació del mobiliari urbà de la ciutat

 • Sabadell celebra l'espectacle inaugural de la Capital de la Cultura Catalana 2024

 • Acte d'homenatge a l'atleta sabadellenca Carme Valero

 • Dispositiu Policia Municipal, Mossos d'Esquadra i Policia Nacional

  04
  Juny
  2014

  Tot a punt per l’EMBASSA’T 2014

  L’EMBASSA’T es celebra a Sabadell els propers 26, 27 i 28 de juny

  3 dies i més de 30 artistes, a la sisena edició del Festival Independent del Vallès

  A menys d’un mes per a la celebració de l’EMBASSA’T, l’organització del festival ha donat a conèixer en roda de premsa a Sabadell, totes les novetats que envolten aquesta nova edició del Festival Independent del Vallès.

  La roda de premsa ha comptat amb la participació dels diferents òrgans de govern i entitats locals que col·laboren en la trobada musical. La taula de personalitats ha estat formada pel regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sabadell, Quim Carné; el cap de l’àrea de presidència de la Diputació de Barcelona, Carles Rossinyol; el director de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, Joan Carles Sunyer; la directora del Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa, Eva Buch, i el director del festival EMBASSA’T, Arnau Solsona.

  L’EMBASSA’T {Festival Independent del Vallès} es celebrarà els propers 26, 27 i 28 de juny a dos emplaçaments al centre de Sabadell: els Jardins de l’Espai Cultura 1859, on es troben l’escenari principal, l’amfiteatre, i el mirador del Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa, on s’ubica l’espai d’electrònica.

  Avui, durant la presentació, el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sabadell, Quim Carné, ha agraït als organitzadors, SabadellSona,

  per tirar endavant aquest festival. Són joves, emprenedors i fan cultura

  ha comentat, destacant també el fet que promoguin

  la cultura catalana amb propostes de qualitat.

  Així mateix, ha destacat que l’Embassa’t

  és un festival urbà pròpiament que compta amb i dinamitza el comerç del voltant. En definitiva, és una suma d’esforços de cada cop més persones i entitats,

  que treballen amb un mateix objectiu.

  El cap de l’àrea de presidència de la Diputació de Barcelona, Carles Rossinyol, ha afirmat que

  l’Embassa’t és un festival consolidat, l’empenta de les persones que el porten a terme i la qualitat de les propostes i cada vegada pugui arribar a més gent.

  Per part de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, el seu director, Joan Carles Sunyer, ha senyalat que els Jardins

  són un espai idoni per a l’Embassat. La Fundació es caracteritza per donar suport a la cultura. Sobre tot en els temps actuals és important trobar sinèrgies i treballar en col·laboració.

  Eva Buch, directora del Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa, ha destacat que

  estem contents de renovar la col·laboració amb el Festival. Hi ha cites a Sabadell i a Catalunya on la Fundació vol ser-hi i aquesta n’és una. És una satisfacció tornar a obrir el Mirador en horari no habitual per aquesta proposta. Un mirador que forma part de la museografia del Museu del Gas.

  El director del Festival, Arnau Solsona, ha donat

  les gràcies a les entitats i institucions per fer possible aquesta nova edició

  i ha explicat que

  l’Embassa’t segueix apostant per noms emergents de l’escena catalana juntament amb altres amb una trajectòria més dilatada que no havien passat per Sabadell, amb una excepció, que és El Petit de Ca l’Eril, que va venir a la primera edició. 

  Així mateix, ha agraït

  la confiança del nostre públic.

  En aquesta sisena edició, l’EMBASSA’T es consolida com un festival complet, altaveu de les propostes d’avantguarda i motor de l’escena musical del moment. L’eclecticisme de l’EMBASSA’T, capaç d’ajuntar propostes musicals que van des del pop a l’electrònica passant pel folk, l’indie i el rock, és un dels atributs que diferencia el festival i es fa visible en la imatge d’aquest any, on elements sense una aparença determinada es combinen en comunió amb estampats de tot tipus.

  CARTELL #Embassat14

  Aliment · Alku · Anímic · Balago · Bradien (DJ Set) · Brigitte Laverne ·
  Brunetto (DJ Set) · Buffetlibre ·  Carles Belda · Clip! (DJ Set) · Da Souza
  Desert · Diego Armando DJ · Drömnu · Elsa de Alfonso (s’afegeix al cartell en substitució de Ulldeter)  · El Petit de Cal Eril · Esperit! · Headbirds (DJ Set) · Joana Serrat · Juveniles · La iaia · Lucient ·
  Nueva Vulcano · Oso Leone · Pina · Sau Poler · Súper Gegant
  The Last 3 Lines · Tilt! · Toner · vàlius · We Like Turtles

  Dimecres 25*

  Esperit! · Diego Armando DJ

  Dijous 26**

  Balago · Brigitte Laverne · Lucient · Toner

  Divendres 27***

  Elsa de Alfonso · Súper Gegant · Desert · vàlius · Anímic · El Petit de Cal Eril · Nueva Vulcano · Tilt! · Sau Poler · The Last 3 Lines · Brunetto (Dj Set) · Bradien (DJ Set) · We Like Turtles

  Dissabte 28***

  Alku · Carles Belda · Joana Serrat · Boreals · Aliment · Oso Leone · La iaia · Da Souza · Juveniles · Buffetlibre · Drömnu · Headbirds (DJ Set) · Pina · Clip! (Dj Set)

  * Jornada inaugural a la Sala Balboa de Sabadell. Exclusiu per abonats.

  ** Exclusiu per abonats, al Mirador del Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa

  *** Tots els públics. Actuacions als Jardins de l’Espai Cultura de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 i al Mirador del Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa.

  Abonaments, packs i punts de venda

  L’abonament per l’EMBASSA’T 2014 es pot comprar a un preu de 35 euros que serà vàlid fins el dia d’inici de l’esdeveniment. A taquilla l’abonament tindrà un preu de 40 euros.

  Les entrades anticipades de dia ja estan disponibles a 25 euros. A taquilla l’entrada de dia tindrà un preu de 30 euros. 

  L’organització del festival també ha pensat en tot el públic que ve de fora de Sabadell i per això ofereix la possibilitat d’adquirir un pack de dos abonaments i dues nits d’hotel en habitació doble a l’Hotel*** Urpí de Sabadell. El cost total del pack és de 140 euros.

  Totes les entrades i abonaments es poden comprar a través del web del festival www.embassat.com i fisicament al Bar Kafka de Sabadell.

  Altres serveis de l’EMBASSA’T

  El PETIT EMBASSA’T

  Concebut per donar un servei d’oci al públic més petit, el Petit EMBASSA’T torna a obrir un any més a la programació dels Jardins de l’Espai Cultura amb una programació variada i pensada pels més menuts, que busca acostar la cultura a les futures generacions. Es tracta de desenvolupar una eina que permeti transmetre de pares a fills la passió per la música, la cultura i les activitats de lleure. L’oferta d’enguany es composa pel taller d’iniciació al “Fingerboards” o “Skate de dits” a càrrec del campió sabadellenc Arnau Espejo, l’espectacle interactiu de percussió analògica de la mà del col·lectiu avantguardista ALKU i el plat fort de la trobada, el concert del trobador local Carles Belda amb l’espectacle “Petita Festa”. A més, gràcies a la gentilesa de Saltimbanki, els menuts podran gaudir d’una sèrie de jocs sostenibles.

  EMBAFA’T

  Amb l’objectiu de dinamitzar l’economia local, novament el Festival Independent del Vallès, gràcies la col·laboració de més de mitja dotzena de restaurants, amplia la seva oferta de serveis amb un variat menú gastronòmic. Cada establiment proposa un plat de 6€ per tots aquells assistents a l’EMBASSA’T. Dotant de vida, oferta i consum el centre neuràlgic de la ciutat de Sabadell, amb l’EMBAFA’T tots els assistents al festival podràn gaudir d’una oferta gastronòmica especialment ideada per a ells i gestada a les cuines dels millors restaurants del centre de la ciutat.

  FIRA DISCOGRÀFICA I D’ENTITATS – FEM EMBASSA’T

  La jornada del dissabte 28 de juny, la Plaça del Gas serà l’àgora de la primera mostra de discogràfiques independents i entitats locals relacionades amb l’àmbit cultural. La fira FEM EMBASSA’T es convertirà en un aparador de totes aquelles novetats i propostes alternatives i fresques que no tenen cabuda al circuït habitual i on primarà el producte gestat a la comarca del Vallès. La Fira vol ser una plataforma d’exposició que les entitats poden utilitzar per tal de donar-se a conèixer a tota la ciutat. És per això que de 12.00 a 20.00 hores, la Fira tindrà un accés gratuït a tot el públic, amb programació oberta, composada per concerts en format reduït.

  Stands participants a la fira FEM EMBASSA’T: MamaVynila, Jaquard Records, Domestika Records, BCore Disc, Bankrobber, Shookdown i la Fonoteca, La Llençadora, i d’altres.

  L’APP DE L’EMBASSA’T

  Una altra novetat d’aquest any és la creació, per a dispositius mòbils iOS i Android, de l’aplicació de l’EMBASSA’T. Gràcies a aquesta aplicació el públic tindrà sempre disponible per a la seva consulta tota la informació del festival, els horaris de tots els concerts, com arribar als recintes i altres serveis vinculats a la celebració de l’EMBASSA’T.  

  L’EMBASSA’T TOUR

  Després de l’èxit de les dues primeres festes de presentació, celebrades al bar Balboa de Sabadell i la sala 2046 de Granollers, l’EMBASSA’T Tour segueix el seu periple amb tres festes que portaran la màgia del festival a Barcelona i Vic. A les festes de presentació de l’EMBASSA’T TOUR el públic podrà comprar l’abonament a un preu especial de 30 euros. Aquestes són les següents dates:

  7 de juny – Barcelona – Discos Paradiso, a partir de les 18:00hrs

  GULLEN (live) + TUTU (dj)

  7 de juny – Barcelona – La [2] de l’Apolo, a partir de les 00:30hrs

  THE SAURS + BRUT + DECKART (dj)

  20 de juny – Vic – Jazz Cava, a partir de les 23:00hrs

  THE SAURS + BRUT + POWER BURKAS

  A propòsit de l’EMBASSA’T

  L’any 2009 es celebra la primera edició de l’EMBASSA’T amb la voluntat d’acostar la cultura musical emergent al públic i celebrar una jornada musico-festiva. Ben aviat l’EMBASSA’T és guanya el recolçament de la crítica per ser un oasi musical, atent a les noves fornades, al Vallès Occidental. El Festival Independent del Vallès arriba enguany a la seva sisena edició havent-se consolidat com una data més dintre del calendari de festivals musicals a Catalunya.

  Per l’EMBASSA’T han passat ja més de 7.000 persones, 70 bandes i s’han pogut escoltar més de 700 hores de música.

  L’EMBASSA’T sempre ha apostat per ser un altaveu per aquelles propostes musicals que marcaran la tendència dels propers anys, mostrar l’estat de forma de les bandes més importants de l’actual escena musical catalana, així com explotar i donar a conèixer al gran públic les bandes emergents del panorama internacional menys comercial.

  A l’EMBASSA’T han participat artistes com These New Puritans, Standstill, French Films, Mishima, Maria Coma, Manel, The Amplifetes, We Are Standard, Pau Vallvé, Lasers, The Suicide of Western Culture, vàlius, Guillamino, Extraperlo i The Free Fall Band entre d’altres.

  Categories Cultura i esport, Activitats culturals Tags activitats culturals, cultura, Embassa’t, música