PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

05
Febrer
2021

Trobada amb els responsables sabadellencs de la sèrie documental “Vitals”

Trobada amb els responsables sabadellencs de la sèrie documental “Vitals”

L’alcaldessa, Marta Farrés, s’ha reunit avui amb els responsables sabadellencs de la sèrie “Vitals”, producció que la plataforma HBO estrena el proper diumenge 7 de febrer. La trobada, a la qual han assistit també la tinenta d’alcaldessa, Montse González, i el regidor de Cultura, Carles de la Rosa, ha tingut lloc al Saló del Teatre Principal i ha comptat amb la presència del director i creador de Vitals, Fèlix Colomer; Agustí Esteve, de El Terrat; Lluís Domingo i Guillem Barceló, de Forest Film Studio i Jannes Jacobs, director de fotografia.

Sobre "Vitals", l’alcaldessa ha destacat la rellevància d’aquesta producció:

“Està documentant un fet històric mundial i, a mesura que passin els anys, veurem la importància que té. Han documentat el moment amb rigor, constància i intensitat, però sobretot amb amor i molta cura. A mesura que passin els anys, aquesta obra tindrà encara més valor”.

Rodat a finals de març, de cara als malalts i al costat dels sanitaris de l'Hospital Parc Taulí de Sabadell, "Vitals" posa cara, ulls i noms als moments més durs provocats per la pandèmia. La sèrie de tres episodis explora els reptes físics i emocionals als quals es van enfrontar pacients i sanitaris no només en els seus treballs, sinó també a casa amb els seus familiars.

Amb aquest recull d'històries íntimes, el director sabadellenc Fèlix Colomer recorda l'excepcional capacitat de l'ésser humà per a l'amor i la generositat quan s'enfronta a la pitjor de les circumstàncies.

Composta per tres episodis de 50 minuts, la sèrie documental ha estat dirigida per Fèlix Colomer i produïda per El Terrat i Forest Film Studios per HBO Europe.