PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

24
Maig
2018

Un treball sobre biotecnologia per al diagnòstic i tractament oncològic guanya el 1r premi a la Millor Empresa al VI Fòrum d’Emprenedoria a Sabadell

El guardó Millor Projecte Empresarial és per a Thumblock dedicada al disseny i producció de sistemes de seguretat amb tecnologia biomètrica per a motocicletes

Un treball sobre biotecnologia per al diagnòstic i tractament oncològic guanya el 1r premi a la Millor Empresa al VI Fòrum d’Emprenedoria a Sabadell

El Cafè Aventura: VI Fòrum d’Emprenedoria a Sabadell, organitzat per l’Ajuntament de Sabadell amb la col·laboració dels ajuntaments de Barberà del Vallès, Castellar del Vallès i Sant Quirze del Vallès, amb el suport de la Diputació de Barcelona, adreçat a impulsar els projectes d’empreses i de persones emprenedores, va aplegar ahir més de 80 persones participants on es van presentar una vintena de projectes empresarials que optaven al premi a la millor empresa i a la categoria millor projecte empresarial.

Així, entre les empreses que van poder exposar públicament la seva experiència, la comissió qualificadora va escollir Moirai Biodesign com a guanyadora del primer premi a la Millor Empresa. L’activitat principal d’aquesta empresa és en el camp de la biotecnologia per al diagnòstic i tractament oncològic.

El segon guardó en aquesta categoria l’ha rebut l’empresa Àvida Biotech, també del sector de la biotecnologia, que desenvolupa productes per a la prevenció i el tractament de malalties infeccioses, com ara el dengue.

La tercera empresa classificada ha estat Astrea Materials. Es tracta d’una pime de base tecnològica enfocada al desenvolupament de materials avançats per la reducció de contaminants a l’aire.

En la categoria a Millor Projecte Empresarial el primer classificat va ser Thumblock, dedicada al disseny i producció de sistemes de seguretat amb tecnologia biomètrica per a motocicletes.

La categoria Millor Empresa té un primer premi de 1.500 euros i 6 mesos gratuïts per treballar en un despatx al Centre d'Empreses Industrials de Can Roqueta en la modalitat de coworking, més 10 hores d’assessorament individual a càrrec d’experts. El segon premi és de 1.000 euros i igualment assessorament individual a càrrec d’especialistes. El guardó a la tercera empresa consisteix en un assessorament per part d’experts. Pel que fa a la categoria Millor projecte empresarial, el primer premi és de 1.500 euros i 6 mesos gratuïts per gaudir d’un espai d’incubació al Centre de Negocis Nodus Barberà i 10 hores d’assessorament.

L’acte, que va tenir lloc al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta, va permetre als participants l’oportunitat de millorar la seva xarxa de contactes i conèixer altres experiències i professionals que poden resultar clau com a socis per al desenvolupament d’un negoci. L’activitat es centrava en projectes i empreses amb no més de tres anys d'activitat amb un potencial clar de creixement.

El regidor de Treball i Empresa Eduard Navarro durant la jornada ha destacat que

avui dia, que tant es parla d’innovació com el camí cap al triomf en el terreny empresarial, les empreses presents en aquest acte són un exemple com es pot transformar la creativitat en solucions de valor.