PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

06
Març
2020

Una exposició adreçada a infants dona a conèixer la importància d’una bona salut bucodental

El centre cívic de Can Deu acull fins al 17 de març l’exposició Cuida’t les dents, que pretén donar a conèixer als infants la importància que té la salut bucodental per a les seves dents. És una exposició interactiva, adreçada a alumnat de primària de 5 a 9 anys, amb una imatge i vocabulari adaptats a l’edat d’aquests nens i nenes.

La mostra consta de diferents elements, entre els quals dotze plafons, un joc de cartes, reservat com a activitat final per reforçar la visita, i un material didàctic per treballar a l’aula.

L’exposició està cedida per la Diputació de Barcelona i està previst que hi passin diferents escoles de primària, ja que forma part del projecte d’hàbits de salut als barris impulsat per l’Ajuntament de Sabadell, per mitjà de l’equip de Promoció de la Salut, i complementa el treball realitzat a l’aula sobre salut bucodental per part del professorat. L’objectiu és reforçar les mesures preventives del raspallat dental, l’alimentació saludable no cariògena, la utilització del fluor i la visita periòdica al o la dentista.

Es preveu, així, que passin pel centre cívic nens i nenes de les escoles Can Deu, Can Llong, Miquel Carreras i Calvet d’Estrella.

Del 30 d’abril al 12 de maig l’exposició es traslladarà a la Biblioteca Vapor Badia. Hi passaran alumnes dels centres Joan Maragall, Juan Ramón Jiménez, Arraona, Espronceda, Joan Montllor, Joaquim Blume i Amadeu Vives. En total visitaran la mostra entre 350 i 375 alumnes de cicle inicial de primària.

Més informació