PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

25
Setembre
2023

Una obra pòstuma de Laia Obregon-Dans i una reflexió vital de Iolanda Batallé reprenen aquesta tardor el programa literari “Oliver i Companyia”

Demà dimarts es presenta “El Sr. C, el meu estimat monstre” de Laia Obregon i el dijous 27 serà el torn de Batallé amb “Massa deutes amb les flors”

Una obra pòstuma de Laia Obregon-Dans i una reflexió vital de Iolanda Batallé reprenen aquesta tardor el programa literari “Oliver i Companyia”

El programa literari Oliver i Companyia es reprèn aquesta tardor amb la difusió de destacades propostes literàries. Aquesta setmana es presentaran dues obres amb un denominador comú, tot i la disparitat argumental: la reflexió vital de les autores des de circumstàncies diferents. Oliver i Companyia és una iniciativa que s’emmarca en Sabadell Capital Cultura Catalana 2024 i té l’objectiu d’impulsar la literatura.

“El Sr. C, el meu estimat monstre”, obra pòstuma de Laia Obregon-Dans

Demà dimarts, 26 de setembre, a les 7 de la tarda, el Museu d’Art de Sabadell serà escenari de la presentació del llibre Sr. C, el meu estimat monstre (Vincle Editorial, 2015), obra pòstuma de Laia Obregon-Dans (Barcelona 1956- Mèxic 2015). Aquest llibre, escrit originalment en anglès al llarg de quatre anys fins unes setmanes abans de morir a causa del càncer, és un quadern de viatge en primera persona amb un esperit biogràfic tot i estar ficcionat. L’Olívia, protagonista i alter-ego de l’autora, deixa l’Institut del Teatre i emprèn un viatge a Mali per endinsar-se en la recerca de l’origen dels titelles en els rituals de mort. Més informació

Iolanda Batallé i “Massa deutes amb les flors”

La segona presentació de la setmana correspon a la nova proposta de Iolanda Batallé (Barcelona, 1971), Massa deutes amb les flors (Columna edicions, 2023). Qui vulgui acostar-se el dijous 28 de setembre, a les set de la tarda, al Gremi de Fabricants podrà conèixer la reflexió de Batallé mitjançant aquest llibre, al voltant de la condició humana, pròpia i aliena, i com l’exercici empàtic d’escoltar els altres és la millor fórmula per arribar a conèixer-se a una mateixa. Més informació