PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

20
Setembre
2021

Una xerrada de Jaume Funes, acte d’inici del curs escolar a Sabadell

Tindrà lloc el dimecres 22 de setembre, a les 6 de la tarda, i es podrà seguir per Internet

Una xerrada de Jaume Funes, acte d’inici del curs escolar a Sabadell

L’acte d’inici del curs escolar 2021-2022 a Sabadell serà el proper dimecres, 22 de setembre, a les 6 de la tarda. Consistirà en una xerrada a càrrec de Jaume Funes, amb portarà per títol Aprendre entre sentiments. Educar entre emocions. L’escola que recupera la vida afectiva del seu alumnat.

Aquesta conferència serà, doncs, el primer punt de trobada de la comunitat educativa de la nostra ciutat el curs que ara comença i, en aquesta ocasió, es podrà seguir virtualment pel canal https://youtu.be/bOrBnubcjYY.

Jaume Funes i Artiaga és psicòleg, educador i periodista. Ha treballat a l'escola i en diverses administracions, en l'atenció educativa i terapèutica, la supervisió i l'acompanyament d'equips. Especialitzat en el món dels adolescents i les seves dificultats socials, ha estat professor i investigador en diverses universitats. Ha publicat, entre altres, els títols La nueva delincuencia infantil y juvenil (1981), Álex no entiende el mundo (2014) i Cal fer deures? Mares i pares que ajuden a aprendre.