PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

28
Febrer
2019

“We Can Dance”, un solo de dansa de la madrilenya Esther Rodríguez, aquest dissabte a Ca l’Estruch

Aquest equipament municipal presenta també un espectacle de microteatre de l’absurd, un intercanvi d’opinions entre artistes residents i una jam session

“We Can Dance”, un solo de dansa de la madrilenya Esther Rodríguez, aquest dissabte a Ca l’Estruch

El dissabte 2 de març, a les 9 del vespre, L’Estruch presenta We Can Dance, de la ballarina i coreògrafa madrilenya Esther Rodríguez. Es tracta de la fase final d’una residència tècnica que ha tingut lloc a la fàbrica de creació de les arts en viu sabadellenca, després residir a La Caldera i a El Canal (Madrid). L’espectacle és gratuït.

We Can Dance és acte de celebració, un solo acompanyat, una invitació al ball. Parteix del primer pas que es fa abans de ballar en una discoteca, el temple del ball; aquell primer moviment que, sense saber com, acaba essent una dansa desenfrenada.

Coreògrafa, creadora escènica i arquitecta, Esther Rodríguez-Barbero desenvolupa la seva activitat entre Brussel·les i Madrid. Amb We can dance proposa un recorregut entre allò possible i allò prohibit, qüestionant on són els límits propis i aliens.

Prèviament, el divendres 1 de març, a les 7 de la tarda, a la sala d’exposicions de l’Acadèmia Belles Arts se’n podrà veure una mostra de 15 minuts dins el cicle “Diàlegs en trànsit”, que L’Estruch, amb la col·laboració amb l’Acadèmia, proposen per dinamitzar el públic i acostar-lo a la dansa.

Altres activitats

Però aquesta setmana el públic interessat podrà assistir a altres activitats a Ca l’Esctruch. D’una banda, avui, a les 10 del vespre, tindrà lloc una sessió de microteatre al bar de Ca l’Estruch a càrrec d’Absurdópatas. Es tracta de Los jueves absurdos, un duo de teatre d’humor absurd sense xarxa i amb la improvisació com a motor únic. Tot plegat per explicar un fracàs estrepitós: intentar inaugurar la major bolera d’Àsia al centre de Bangkok.

El divendres 1 de març, a les 4 de la tarda, el Cafè d’Artistes presentarà els residents de Ca l'Estruch i convidats relacionats amb el món artístic, social i cultural, que intercanviaran impressions al bar de l’equipament. Finalment, el dissabte 2, a les 10 del vespre, en acabar l’espectacle de dansa, hi haurà una jam session al bar de l’equipament municipal a càrrec de Garden Street.