PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
COOPERACIÓ

Ajuda humanitària

Terratrèmols a Turquia i Síria

L’Organització Mundial de la Salut ha alertat que fins a 23 milions de persones poden quedar en situació de risc a causa dels terratrèmols del 6 de febrer a Turquia, el Kurdistan turc i el nord de Síria.

Com podem ajudar la població afectada?

Es recomana fer aportacions econòmiques a les entitats que treballen a la zona. D’aquesta manera, es poden adaptar els recursos i materials a les necessitats que vagin sorgint en cada moment.

El Comitè Català d'Ajut Humanitari i d'Emergència és l'organisme responsable de coordinar els actors catalans i dotar-los de recursos per gestionar l'ajuda. Inclou diverses entitats que treballen sobre el terreny:

Entitats vinculades a la nostra ciutat

Altres

Aquest llistat s’anirà actualitzant a mesura que hi hagi noves informacions. En aquest sentit, si coneixes altres iniciatives similars, posa’t en contacte amb Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

L’Ajuntament de Sabadell no participa activament en recollides de materials, ni es responsabilitza de les iniciatives que aquí es mencionen.


Conflicte bèl·lic a Ucraïna

VOLS AJUDAR?


VOLS ACOLLIR PERSONES REFUGIADES?

Acollir una família o un menor 

  • Acollida d’una família

Si tens una habitació o un habitatge lliure per acollir una família, envia el formulari de contacte.

El Comitè per a l’Acollida de les Persones Refugiades de la Generalitat de Catalunya, és el organisme oficial que centralitza l’acollida de les persones provinents d’Ucraïna.

  • Acollida d’un menor 

Si et vols oferir per acollir un menor: envia el formulari o truca al 900 500 912.

La Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA) n'assumeix la tutela i s'atorga la guarda provisional a la família.

Més informació: https://web.gencat.cat/ca/ucraina/com-colaborar/acollir-una-familia-o-un-menor/


FAMILIARS UCRAÏNESOS

Per conèixer la situació al país de familiars ucraïnesos i ucraïneses, pots posar-te en contacte amb les representacions diplomàtiques:

  • Emergències consulars. Telèfon: +34 620 641 324
  • Ambaixada d’Ucraïna a Madrid. Telèfon: +34 91 748 93 60. Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Consolat d’Ucraïna a Barcelona. Telèfon: +34 93 402 89 56.

Si vols iniciar els tràmits per al reagrupament de familiars, contacta amb el Servei Ciutadà d’Acolliment als Immigrants al telèfon 93 727 29 75 o el correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


 COM TROBAR A UN FAMILIAR?

 Formulari habilitat per Creu Roja: https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=-QiRdbPNBEu5dj6bPZrQvqVvMv8-LLREmxVE3SheD59UQUhIV0ZVTlVFQjdDUFQxSUlORFkwT0oyUy4u


VOLS FER VOLUNTARIAT?

Si vols fer voluntariat en alguna de les entitats de Sabadell que estan col·laborant en el Programa català de refugi de la Generalitat de Catalunya, omple aquest formulari i et farem arribar la informació de les necessitats que hi hagi en cada moment.