PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
COOPERACIÓ

Consell de Solidaritat i Cooperació

20211124 fotoConsellEl Consell de Solidaritat i Cooperació es va crear l'any 2009 amb l'objectiu de generar un espai d'interanvi i de participació de totes les entitats que el formen i que treballen per la cooperació i la solidaritat. En aquest espai també es pretén coordinar actuacions en xarxa que permetin tenir un impacte sobre la ciutadania de Sabadell.

El Consell està format per entitats, l'Ajuntament de Sabadell, grups municipals i altres agents.

A banda de la sessió plenària, s'organitza en diferents espais:

Comissió permanent

Representa les entitats del Consell de Solidaritat i Cooperació en temes més estratègics, organitza les sessions plenàries, fa un seguiment de les comissions de treball i consensua decisions que es prenen entorn algunes iniciatives.

Comissió d'Educació per la Ciutadania Global (ECG)

Crea, consensua i dona les eines necessàries per impulsar propostes que promoguin una ciutadania conscient, crítica, responsable i compromesa amb un món equitatiu, sostenible i que respecti els drets humans. Anualment identifica i treballa diferents temàtiques.

Comissió de Gènere

Fomenta l'enfocament de gènere i basat en els drets humans en els projectes de cooperació per al desenvolupament. Potencia l'intercanvi d'experiències i aprenentatges entorn d'aquesta matèria entre les entitats i l'Ajuntament.

El març de 2022 s'ha presentat el pla de treball "Incorporació de l'Enfocament de Gènere i Basat en els Drets Humans (EGiBDH) de les entitats del Consell de Solidaritat i Cooperació de Sabadell 2022-2026".

Actes del Consell de Solidaritat i Cooperació

En els següents enllaços podeu consultar les actes de les últimes reunions del Consell de Solidaritat i Cooperació