Ajuntament

PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

Banner FestivalCinemaAnimal

29Setembre

Una cinquantena de produccions audiovisuals s’han presentat a la I Mostra Internacional de Cinema Animal #AnimalSabadell

Finalització del termini de presentació de treballs

Una cinquantena de produccions audiovisuals s’han presentat a la I Mostra Internacional de Cinema Animal #AnimalSabadell

Un total de 51 produccions s’han presentat per participar en la I Mostra Internacional de Cinema Animal de Sabadell que tindrà lloc del 6 a l’11 de novembre organitzada per l’Ajuntament. Els treballs provenen de 16 països diferents i de 3 continents i, entre les candidatures, hi ha propostes de l’Iran, l’Índia, Xile o França, entre altres. Les produccions són tant de professionals com d’estudiants o experts en l’àmbit pertanyents a dos gèneres, curt de ficció o curt documental.

Segons Miquel Soler, regidor de Benestar Animal i de Foment de les Arts Audiovisuals, “estem molt satisfets de l’acollida de la mostra arreu del món”. El jurat, que estarà compost per persones vinculades al món del cinema i l’audiovisual i altres pertanyents a associacions animalistes i de defensa dels drets dels animals, haurà de seleccionar un total de 14 produccions finalistes d’entre les 51 que s’han presentat i, tal com Soler ha afirmat, “la tria serà complexa, ja que la qualitat dels treballs és extraordinària”. El jurat es donarà a conèixer al llarg d’aquest mes d’octubre.

Aquesta mostra està dissenyada amb la intenció de reivindicar i difondre els drets dels animals, contribuir a un canvi cultural a favor del benestar, la consciència, el respecte i la responsabilitat cap als animals i alhora promoure i reconèixer les produccions de cinema documental de qualitat.