PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
CREENCES I CONVICCIONS

IX Edició del Memorial Àlex Seglers

foto1El Memorial Àlex Seglers posa en valor la trajectòria de persones i organitzacions compromeses amb la defensa de la diversitat i el foment de la convivència. En la modalitat d’entitat el guardó de la 9a edició és per la Fundació Main i, a títol individual i pòstum, s’ha volgut reconèixer la tasca feta per Lluís Casanovas. En el cas de Lluís Casanovas, el guardó vol reconèixer el seu compromís amb el pacifisme i a favor dels drets humans. De la Fundació Main en destaca el projecte educatiu que duen a terme a Sabadell i arreu de Catalunya, per la seva metodologia i pel compromís social envers la convivència i la cohesió social. foto2

Enguany s’han renovat els guardons del Memorial Àlex Seglers, que han estat dissenyats per l’escola taller Xalest, centre d’educació especial ubicat a Sabadell i amb una trajectòria consolidada, especialment en els àmbits formatius relacionats amb les àrees de visual i plàstica, música, tecnologia i taller. Els guardons són una serigrafia de 60 x 45 cm d’un dibuix original del qual s’han fet dues còpies. El motiu expressat en la serigrafia canviarà cada any, sempre tenint en compte els valors defensats en el Memorial Àlex Seglers.

L'entrega de guardons s'ha fet el dijous 30 de setembre de 2021 en un acte on també s'ha fet un record i homenatge a la figura d’Arcadi Oliveres, guardonat l’any 2016 per la seva trajectòria des dels anys 70 com a activista per la justícia social, la pau i la defensa dels drets humans.

 

Bases i convocatòria 2021

Clica en aquest enllaç per consultar les bases de la convocatòria.

Les sol·licituds per participar-hi es poden presentar del 9 al 30 de juny (inclòs). Aquí hi trobaràs tota la documentació i la informació necessària per fer-ho.

w alexseglers VD