PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
CREENCES I CONVICCIONS

La Laïcitat
La diversitat de creences a la ciutat
Jornada de portes obertes als Centres de Culte
Memorial Àlex Seglers

Qui som

Sabadell és una ciutat de valors, una ciutat compromesa amb els seus ciutadans i ciutadanes que aspira a fer real la dignitat i la qualitat de vida per a tothom sense distinció per motiu d’ètnia, edat, gènere, origen, diversitat sexual, creença o diversitat funcional.

L’any 2011 es crea la Regidoria de Drets Civils i Ciutadania per tal d’incorporar aquesta perspectiva de la diversitat a les polítiques municipals de joventut, de gènere, d’origen, d’orientació sexual, de cooperació, de creences i conviccions.

És en aquest sentit que us convidem a conèixer aquest espai virtual i tot allò relacionat amb la gestió de la diversitat de creences de manera inclusiva que promovem a Sabadell, amb la voluntat de seguir sent ciutat gresol i amb la voluntat que la igualtat i el respecte esdevinguin els valors principals en l’exercici de la llibertat religiosa.


Mapa de la diversitat de creences

Al mapa de la diversitat de creences i conviccions de Sabadell hi trobareu referenciades totes les comunitats, representants de tradicions espirituals, religioses o no religioses, humanístiques, presents a  la ciutat, amb informació com ara on es troben els seus llocs de culte, quan es reuneixen, com s'hi pot contactar, amb qui es pot parlar, etc. 

Les religions i els corrents humanístics, patrimoni comú de tota la ciutadania, disposen d'uns recursos comunitaris i espirituals que, degudament gestionats, poden contribuir molt positivament a l'assoliment d'una cultura de la pau i d'una societat més justa. El mapa és una eina per fer-les més properes, acostar-les i animar-les a posar en marxa projectes comuns. Tots i totes hi sortirem guanyant.

A través d'aquest mapa interactiu, podeu fer un recorregut per la diversitat cultural i religiosa de la ciutat.

>> Entrar al mapa

Destaquem

Notícies

També et pot interessar...