PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
CREENCES I CONVICCIONS

La Laïcitat
La diversitat de creences a la ciutat
Jornada de portes obertes als Centres de Culte
Memorial Àlex Seglers

Jornada de portes obertes als centres de culte

L’organització anual de la Jornada de Portes Obertes dels Centres de Culte de la ciutat, s’emmarca dins l’objectiu d’avançar en el coneixement i el diàleg entre comunitats religioses i d’altres opcions espirituals o ètiques.

El desconeixement i la por a creences que no són les pròpies i que s’identifiquen amb esdeveniments polítics o bèl·lics globals, afavoreixen els estereotips o prejudicis enfront algunes opcions religioses i ètiques determinades. Per combatre’ls la Regidoria de Drets Civils i Ciutadania proposa desenvolupar accions que fomentin el coneixement de la diversitat religiosa i la llibertat de consciència existent al municipi, posant en comú els valors dels quals participen aquestes creences i de la seva tasca social a la ciutat.

La Jornada anual de Portes Obertes dels Centres de Culte que es realitza des del 2010, afavoreix el coneixement mutu i el combat contra la desconfiança. 

Aquesta Jornada, a la qual participen comunitats de totes les creences i conviccions de la ciutat té com a objectiu prioritari estendre el seu impacte

EDICIÓ 2020 (VIRTUAL)

EDICIÓ 2019

EDICIÓ 2018

 

També et pot interessar...