PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
CREENCES I CONVICCIONS

Torna el Holi, diumenge 26 de març a l'amfiteatre del Parc de Catalunya

El diumenge 26 de març de 2023 tindrà lloc el "Holi", que se celebra a Sabadell des de l'any 2005. La celebració està organtizada per l'Associació Catalana de Bollywood i l’Ajuntament de Sabadell.

La festa serà a l'amfiteatre del Parc de Catalunya, i començarà a les 11h. El moment àlgid de la celebració és el llançament de centenars de quilos de pigments en pols, de diferents colors, que representen la primavera i la seva explosió vitalista. L'únic requisit és anar vestit de blanc. Només es podrà tirar color proporcionat per l'organització en els diferents punts de la ciutat amb una aportació d’1 euro.

Hi haurà música originària de l’Índia i actuaran les escoles de dansa Bollywood més conegudes de Catalunya. Es preveu que vinguin participants d’origen indi procedents d’Alemanya, Anglaterra i altres països d’Europa.

Programa:

  • 11 h actuació de dansa a càrrec de les millors escoles de Bollywood de Catalunya: Centre Asana (Sabadell), Bollywood Igualada, Sweet India (Vilanova del Camí) i Din Tak (Barcelona). Una bona oportunitat perquè molts assistents aprenguin les seves primeres passes de ball!
  • 12 h tirada popular de colors per part de totes les assistents per celebrar l'inici del “Holi", la manera hindú de desitjar una bona primavera!
  • 12.15 h musica d’animació per fer ballar tothom
  • 15 h  fi de la festa

(Març de 2023)

 

PuntsRecollidaHoli2023