PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA

 

PROGRAMACIÓ ESTIU - CINEMA A LA FRESCA

 

Cinema a la fresca per a tots el públics i per tota la ciutat

Gratuït amb reserva d'entrades aquí: Entrades

 
 

Gratuït amb reserva d'entrades aquí: Entrades 

El cinema a la fresca, com tota la resta de programació cultural d’estiu de la ciutat –com el Fresc Festival– es pot consultar a l’aplicació Sincronitzats.

D’acord amb la normativa aprovada pel Procicat, vigent fins al 4 de juliol, els aforaments no superaran en cap cas el 70% i totes les activitats seran amb el públic assegut, per evitar les aglomeracions i la interacció entre persones de diferents bombolles de convivència.

La programació arrenca el dijous 1 de juliol amb la Bohemian Rapsody de Bryan Singer, al pati del Museu d’Art. 

Dijous de projeccions

Els dijous de juliol, al pati de Ca l’Estruch, es podran veure projeccions relacionades amb la música. Així, el dia 8 es presentarà El passat és un errorun documental seleccionat als festivals In-Edit de Barcelona 2018, MICGénero de Mèxic 2019 i a l’Internacional de Cine Documental de Buenos Aires 2020. Hi ha intervingut el càmera sabadellenc Nando Caballero i parla de les germanes Anna i Laia Pantinat i Lula Thomas, que són Pentina’t Lula, les Rrrrriot Ladies de l’escena underground barcelonina.

El dijous 16 de juliol es retransmetrà l’òpera Carmen, de Georges Bizet, a Ca l’Estruch. La producció es va gravar el 2017 al teatre Auditori de Granollers i es podrà veure en aquesta primera nit d’òpera a la gran pantalla que s’instal·larà per a l’ocasió. I el dijous 22 de juliol s’hi projectarà La Bohème, de Giacomo Puccini.

Cinema a la Fresca

Els dijous i divendres serà el torn del Cinema a la Fresca, que es farà a partir de les 10 del vespre. Són 14 pel·lícules repartides, amb una programació per a tots els públics i també amb pel·lícules en català. Es podran veure al pati del Museu d’Art i als de diferents escoles repartides per la ciutat: Can Rull, Juan Ramón Jiménez, La Romànica i Calvet d’Estrella.

Hi haurà capacitat per acollir 200 persones a cada sessió, mentre que al Museu d’Art n’hi podran entrar 130.

La programació cultural d’estiu és per a tots els públics i està repartida per tota la ciutat. Inclou circ, òpera, música, cinema i espectacles familiars i es fa als patis de Ca l’Estruch, del Casal Pere Quart, del Museu d’Art i de 4 escoles
La programació cultural d’estiu és per a tots els públics i està repartida per tota la ciutat

 

Xarxes socials de Cultura. Segueix-nos, participa!

Facebook de Sabadell Cultura       Instagram Sabadell Cultura       Twitter Sabadell Cultura

També pots estar al dia amb l'app SincronitzatsSincronitzats 2

Descarrega-la aquí:

 Sincronitzats. El nou canal de cultura a Sabadell! Ara podreu estar, més que mai, sincronitzats amb la cultura a Sabadell

Notícies