PL脌NOL DE SABADELLAdreces i tel猫fons d'emerg猫nciesFARM脌CIES DE GU脌RDIARESTRICCI脫 DE TR脌NSIT
CA EN ES
 
          

INF脌NCIA I ADOLESC脠NCIA

 

PARTICIPA A L'ENQUESTA "The Europe Kids Want"

Hola! 馃槉 Tens menys de 18 anys? Vols fer de la Uni贸 Europea un lloc millor per a nens, nenes i adolescents? Volem con猫ixer la teva opini贸!

En 2024 els ciutadans de la Uni贸 Europea (UE) triarem als nous membres del Parlament Europeu. Si vols con猫ixer millor en qu猫 consisteix aquest proc茅s i la import脿ncia de la UE, punxa AQU脥: https://learning-corner.learning.europa.eu/learning-materials/short-guide-eu_en)

At猫s que la UE pren decisions importants que afecten la vida de la inf脿ncia i l'adolesc猫ncia en Europea i en el m贸n, un grup d'organitzacions (UNICEF, *Eurochild, Save the Children, Alian莽a *ChildFund i Llogarets Infantils SOS) ens hem unit per a assegurar-nos que els nous europarlamentaris coneixen la teva opini贸 sobre com fer de la UE un lloc millor per a la inf脿ncia i l'adolesc猫ncia.

Responent a aquesta enquesta pots compartir la teva opini贸. El q眉estionari ha estat elaborat per un Grup Assessor Infantil (un grup de nens, nenes i adolescents de diferents edats i proced猫ncies amb els quals treballem). Els resultats de l'enquesta seran presentats en un informe que es publicar脿 a principis de 2024. Mentrestant pots seguir totes les novetats en aquest lloc web: https://www.childrightsmanifesto.eu/

IMPORTANT!

La participaci贸 茅s volunt脿ria. Pots triar quines preguntes respondre i quins deixar en blanc en qualsevol moment.
La participaci贸 茅s an貌nima (no podem veure qui respon). Per a m茅s informaci贸, consulta aquest document: http://bit.ly/3rzdre0.
L'organitzaci贸 *The *Child *Friendly *Governance *Project (www.childfriendlygovernance.org) recollir脿 les respostes i preparar脿 l'informe final amb el suport del Grup Assessor Infantil.
Si les preguntes d'aquesta enquesta et fan pensar en algun problema o dificultat sobre el qual vulguis parlar amb alg煤, pots trobar un tel猫fon d'ajuda a la inf脿ncia al teu pa铆s aqu铆: https://childhelplineinternational.org/helplines/

 Gr脿cies! T'agra茂m molt la teva participaci贸.

ENLLA脟 A L'ENQUESTA  
flecha-correcta.png  https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=SS_dSaSEWkyYX4EdgTA6_UBiDLrnFupFu1Dlp8JMVudURFNQVk1RSUM3TEo2VVJDVTg0QzVZSjQ3MC4u

 

Not铆cies