PL√ÄNOL DE SABADELL Adreces i tel√®fons d'emerg√®ncies FARM√ÄCIES DE GU√ÄRDIA RESTRICCI√ď DE TR√ÄNSIT

CA EN ES
 
          

INF√ÄNCIA I ADOLESC√ąNCIA

 

PARTICIPA A L'ENQUESTA "The Europe Kids Want"

Hola! ūüėä Tens menys de 18 anys? Vols fer de la Uni√≥ Europea un lloc millor per a nens, nenes i adolescents? Volem con√®ixer la teva opini√≥!

En 2024 els ciutadans de la Uni√≥ Europea (UE) triarem als nous membres del Parlament Europeu. Si vols con√®ixer millor en qu√® consisteix aquest proc√©s i la import√†ncia de la UE, punxa AQU√ć: https://learning-corner.learning.europa.eu/learning-materials/short-guide-eu_en)

Atès que la UE pren decisions importants que afecten la vida de la infància i l'adolescència en Europea i en el món, un grup d'organitzacions (UNICEF, *Eurochild, Save the Children, Aliança *ChildFund i Llogarets Infantils SOS) ens hem unit per a assegurar-nos que els nous europarlamentaris coneixen la teva opinió sobre com fer de la UE un lloc millor per a la infància i l'adolescència.

Responent a aquesta enquesta pots compartir la teva opini√≥. El q√ľestionari ha estat elaborat per un Grup Assessor Infantil (un grup de nens, nenes i adolescents de diferents edats i proced√®ncies amb els quals treballem). Els resultats de l'enquesta seran presentats en un informe que es publicar√† a principis de 2024. Mentrestant pots seguir totes les novetats en aquest lloc web: https://www.childrightsmanifesto.eu/

IMPORTANT!

La participació és voluntària. Pots triar quines preguntes respondre i quins deixar en blanc en qualsevol moment.
La participació és anònima (no podem veure qui respon). Per a més informació, consulta aquest document: http://bit.ly/3rzdre0.
L'organització *The *Child *Friendly *Governance *Project (www.childfriendlygovernance.org) recollirà les respostes i prepararà l'informe final amb el suport del Grup Assessor Infantil.
Si les preguntes d'aquesta enquesta et fan pensar en algun problema o dificultat sobre el qual vulguis parlar amb alg√ļ, pots trobar un tel√®fon d'ajuda a la inf√†ncia al teu pa√≠s aqu√≠: https://childhelplineinternational.org/helplines/

 Gr√†cies! T'agra√Įm molt la teva participaci√≥.

ENLLA√á A L'ENQUESTA  
flecha-correcta.png  https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=SS_dSaSEWkyYX4EdgTA6_UBiDLrnFupFu1Dlp8JMVudURFNQVk1RSUM3TEo2VVJDVTg0QzVZSjQ3MC4u

 

Notícies