PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA

 

AL MEU AIRE! - CIPO

Els pròxims 12 i 13 de juliol, CIPO presentarà Al meu aire!, una peça que és el resultat d'un procés de creació artística comunitària posat en marxa el mes de gener, gràcies a la cooperació entre CIPO i L'Estruch.
Aquest projecte està emmarcat en el programa de mediació cultural que té per objectiu d'impulsar l'accessibilitat cultural i els projectes comunitaris.
Després de sis mesos de residència a l'Estruch, fàbrica de creació de les arts en viu, nou persones ateses al Centre Ocupacional i dues educadores pujaran a l'escenari per oferir dues funcions del muntatge que estan preparant sota la direcció de Jordi Cortés, Glòria José, Dela i Tona Punsola, artistes vinculats als col·lectius Liant la Troca, de dansa, i la Crispeta, de circ. 
Des de l'Estruch es pretén situar al centre la reflexió sobre el paper de la cultura i especialment la creació artística. D'una banda, la cultura com a motor de transformació social i de cohesió i recuperació en l'àmbit de ciutat entesa en tota la seva diversitat i geografia. I de l'altra banda, assegurar la supervivència del teixit cultural més feble. Dos escenaris que es pensen des de tres eixos transversals: la cultura de la memòria, la cultura de proximitat o km 0 i la cultura de salut pública.
Els projectes comunitaris de l'Estruch estan concebuts com a espais de relació amb el centre des d'altres mirades que incorporen no només una mirada artística sinó també una mirada social.

Enllaç per la compra d'entrades

cipo

Notícies