PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOVA CIUTADANIA

Dia Mundial de les Persones Refugiades

programaRefugiats21 portadaEl Dia Mundial de les Persones Refugiades és una efemèride anual celebrada el 20 de juny i promoguda per les Nacions Unides que té l'objectiu de rescatar de l'oblit la situació que viuen milions de persones arreu del món.

Aquest any 2021 des de l'Ajuntament de Sabadell hem treballat de forma coordinada amb entitats del Consell de Solidaritat i de la Taula d’Acollida per oferir diverses activitats, presencials i en línia, del 10 al 22 de juny. Volem commemorar aquesta data i sensiblitzar la ciutadania entorn aquesta xacra.

 

Si et vas perdre les activitats...

TAULA RODONA “L’IMPACTE EN LA SALUT MENTAL I EMOCIONAL EN PERSONES REFUGIADES”

L’acte pretén mostrar l’impacte en la salut mental que pateixen les persones refugiades que estan en trànsit, tant durant el seu viatge com als camps de refugiats, i s’explica com es treballa des de les entitats convidades. Sota la direcció de l'actor Marc Pujol, joves migrants vinculades a la Fundació Comtal ofereixen esquetxos que visibilitzen la realitat d’aquest col·lectiu. Activitat organitzada en el marc del Dia Mundial de les Persones Refugiades, el 15 de juny de 2021 a l'Estruch de Sabadell. Organitzada per: Ajuntament de Sabadell, Pallassos Sense Fronteres, Proactiva Openarms i Taller d’Art Cultura i Creació (TACC)

 

VÍDEO RECOPILATORI: “SABADELL AMB EL DIA DE LES PERSONES REFUGIADES”

Realitzat per Taller d’Art, Cultura i Creació (TACC)