PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOVA CIUTADANIA

Dia Mundial de les Persones Refugiades

programaRefugiats22 portadaEl Dia Mundial de les Persones Refugiades és una efemèride anual celebrada el 20 de juny i promoguda per les Nacions Unides que té l'objectiu de rescatar de l'oblit la situació que viuen milions de persones arreu del món.

Aquest any 2022 des de l'Ajuntament de Sabadell hem treballat de forma coordinada amb la Comissió d'entitats  del Dia Mundial de les Persones Refugiades per oferir diverses activitats, presencials i en línia, del 16 al 20 de juny. L'acte central serà el dilluns 20 de juny, amb diverses propostes de 18 a 20 hores, a la Plaça Doctor Robert.

Volem commemorar aquesta data i sensiblitzar la ciutadania entorn aquesta xacra. Us hi esperem!

Consulta també el comunicat de la Comissió d’Entitats del Dia Mundial de les Persones Refugiades 2022.

 

Si et vas perdre les activitats de l'any 2021...

TAULA RODONA “L’IMPACTE EN LA SALUT MENTAL I EMOCIONAL EN PERSONES REFUGIADES”

L’acte pretén mostrar l’impacte en la salut mental que pateixen les persones refugiades que estan en trànsit, tant durant el seu viatge com als camps de refugiats, i s’explica com es treballa des de les entitats convidades. Sota la direcció de l'actor Marc Pujol, joves migrants vinculades a la Fundació Comtal ofereixen esquetxos que visibilitzen la realitat d’aquest col·lectiu. Activitat organitzada en el marc del Dia Mundial de les Persones Refugiades, el 15 de juny de 2021 a l'Estruch de Sabadell. Organitzada per: Ajuntament de Sabadell, Pallassos Sense Fronteres, Proactiva Openarms i Taller d’Art Cultura i Creació (TACC)

 

VÍDEO RECOPILATORI: “SABADELL AMB EL DIA DE LES PERSONES REFUGIADES”

Realitzat per Taller d’Art, Cultura i Creació (TACC)