PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOVA CIUTADANIA

Guia d'Acollida

portadaarabEl passat 2021 l'Ajuntament de Sabadell va presentar una nova guia d’acollida que permet a les persones nouvingudes conèixer els serveis més importants, amb informació útil i bàsica sobre els aspectes més rellevants per a un primer contacte amb la ciutat.

Aquest desembre de 2023 s'ha renovat la guia, amb nova informació i nous idiomes, per adequar-se a les necessitats de totes aquelles persones acabades d'arribar a la ciutat.

A la guia es pot trobar informació sobre diferents temàtiques, des dels serveis especialitzats per a persones nouvingudes, com és el servei de primera acollida o l’assessorament jurídic en matèria d’estrangeria i asil, fins a la gestió del padró i la targeta sanitària, l’escolarització dels fills i filles, la formació per a persones adultes o la participació ciutadana. A cada apartat es pot consultar adreces, telèfons, webs o correus electrònics de contacte.

En els següents enllaços podeu consultar la guia en format digital, i en format bilingüe:

 

Les guies impreses es distribueixen en format paper des del Programa d’Acollida, principalment en les seves activitats i programes, però també se’n fan arribar a altres serveis i recursos de Sabadell, com l'SCAI, i altres entitats que ho sol·licitin.

Desembre de 2023