PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

OFICINA DE BENESTAR ANIMAL

Entitats

A continuació apareixen les entitats de l'àmbit de benestar animal que estan incloses a la base de dades del Registre Municipal d'Entitats de l'Ajuntament de Sabadell.
Si sou membre d'una entitat i voleu donar d'alta, modificar o donar de baixa les vostres dades aquí teniu la informació de com fer-ho

Associació Sabadell Protectora Animal

Localització i contacte

Adreça: c. de la Noguera Pallaresa, 56
LA SERRA DE SANT ISCLE
08202, Sabadell
 • Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 • plànol
  Afegeix al mobil

  Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
     Parades properes:
   • Cardener : L4,L23,L44,F4,
   • Francolí : L4,L44,F4,
   • Karl Marx : L4,L23,L44,F4,
   • Ripoll : L4,L44,F4,
   • Segre : L4,L23,L44,F4,

  Més informació

  Els objectius de l'associació són:

  - Contribuir amb tots els mitjans disponibles al respecte dels animals, la seva protecció i tot allò relacionat amb el seu benestar.

  - Organitzar els mitjans necessaris dirigits a l'organització i funcionament d'espais físics, convenientment organitzats per servir de protecció permanent o temporal a animals abandonats o maltractats.

  - Oferir els mitjans necessaris a l'abast de l'associació, siguin propis o de tercers, per a la protecció i assitència animals abandonats o maltractats.

  - Organitzar els mitjans disponibles, mesures de control i seguiment en el desenvolupament d'activitats on s'involucrin o participin animals, vetllant pel compliment de les disposicions legals vigents.

  - Promoure l'adopció responsable d'animals per part de persones que es comprometin a regularitzar la seva situació i oferir-los assistència i cura durant la seva vida.

  - Donar coneixement per mitjans propis o de comunicació massius de la legislació nacional, autonòmica i local relacionada amb la protecció i benestar animal, vetllant pel seu compliment amb tots els mitjans legals al seu abast.

  - Fomentar la relació amb altres organitzacions o entitats amb les mateixes finalitats i objectius.

  - Col·laborar amb els organismes públics responsables de legislar normativament sobre les matèries objectes de l'associació.

  - Fomentar el desenvolupament d'activitats educatives, culturals i lúdiques adreçades a conscienciar a la comunitat sobre la problemàtica dels animals abandonats i de l'adopció responsable.

  - Realitzar programes d'intervenció i/o interacció assistida amb animals (ja siguin gossos o altres animals preparats per a tal fi), organitzats per persones especialitzades en la temàtica dirigits a col·lectius dels sector social (persones amb discapacitat, amb transtorns psicopatològics, en risc d'exclusió social, gent gran, infància, entre d'altres).

  També et pot interessar...