PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

OFICINA DE BENESTAR ANIMAL

Entitats

A continuació apareixen les entitats de l'àmbit de benestar animal que estan incloses a la base de dades del Registre Municipal d'Entitats de l'Ajuntament de Sabadell.
Si sou membre d'una entitat i voleu donar d'alta, modificar o donar de baixa les vostres dades aquí teniu la informació de com fer-ho

Associació Sabadell Protectora Animal

Localització i contacte

 • Adreça: c. de la Noguera Pallaresa, 56
 • LA SERRA DE SANT ISCLE
 • 08202, Sabadell
 • Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

 • Autobusos urbans (TUS)
    Parades properes:
  • Cardener : L4,L23,L44,F4,
  • Francolí : L4,L44,F4,
  • Karl Marx : L4,L23,L44,F4,
  • Ripoll : L4,L44,F4,
  • Segre : L4,L23,L44,F4,

Més informació

Els objectius de l'associació són:


- Contribuir amb tots els mitjans disponibles al respecte dels animals, la seva protecció i tot allò relacionat amb el seu benestar.


- Organitzar els mitjans necessaris dirigits a l'organització i funcionament d'espais físics, convenientment organitzats per servir de protecció permanent o temporal a animals abandonats o maltractats.


- Oferir els mitjans necessaris a l'abast de l'associació, siguin propis o de tercers, per a la protecció i assitència animals abandonats o maltractats.


- Organitzar els mitjans disponibles, mesures de control i seguiment en el desenvolupament d'activitats on s'involucrin o participin animals, vetllant pel compliment de les disposicions legals vigents.


- Promoure l'adopció responsable d'animals per part de persones que es comprometin a regularitzar la seva situació i oferir-los assistència i cura durant la seva vida.


- Donar coneixement per mitjans propis o de comunicació massius de la legislació nacional, autonòmica i local relacionada amb la protecció i benestar animal, vetllant pel seu compliment amb tots els mitjans legals al seu abast.


- Fomentar la relació amb altres organitzacions o entitats amb les mateixes finalitats i objectius.


- Col·laborar amb els organismes públics responsables de legislar normativament sobre les matèries objectes de l'associació.


- Fomentar el desenvolupament d'activitats educatives, culturals i lúdiques adreçades a conscienciar a la comunitat sobre la problemàtica dels animals abandonats i de l'adopció responsable.


- Realitzar programes d'intervenció i/o interacció assistida amb an

També et pot interessar...