PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

OFICINA DE BENESTAR ANIMAL

Entitats

A continuació apareixen les entitats de l'àmbit de benestar animal que estan incloses a la base de dades del Registre Municipal d'Entitats de l'Ajuntament de Sabadell.
Si sou membre d'una entitat i voleu donar d'alta, modificar o donar de baixa les vostres dades aquí teniu la informació de com fer-ho

Asociación Española de horticultura y jardinería social y terapéutica

Localització i contacte

  • Adreça: c. Agustina de Aragón, 22
  • , San mateo de gállego
  • Telèfon: 629 982 456
  • Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

plànol Afegeix al mobil

Horari

De dilluns a divendres de 9 a 18 h

Més informació

L’associació tindrà les següents finalitats:


- Fomentar l’ús de l’horticultura i jardineria com a teràpia i instrument educatiu i socialitzador que contribueixi a que totes les persones puguin obtenir un òptim benestar físic, mental i emocional; en especial les que pertanyen als col·lectius més vulnerables com infància, geriatria, persones amb diversitat funcional, malaltia mental, en risc d’exclusió social, etc.


- Promoure, investigar i divulgar els beneficis de l’horticultura i jardineria com a teràpia i instrument educatiu i socialitzador, en totes les seves branques, incloent la teràpia en horts o jardins terapèutics, la jardineria social i terapèutica i com a forma educativa, ocupacional i socialitzadora els horts i jardins escolars, d’oci o comunitaris.


- Promoure la professionalització de les persones dedicades a la disciplina de l’horticultura i jardineria social i terapèutica, en totes les seves branques, impulsant la realització de cursos d’especialització, d’un registre de professionals i d’un procés d’acreditació dels mateixos amb la finalitat d’assegurar que els serveis que aquests donen compleixin uns estàndards d’ètica i qualitat.


- Promoure l’establiment d’un associació professional de tècnics i tècniques dedicats a l’horticultura i jardineria social i terapèutica i d’un codi professional de conducta per els mateixos, que garantissin el benestar i els drets de les persones a les que es dirigeixin les seves activitats, que comprometi a tals professionals, de forma raonable, a assegurar-se de que els seus serveis tinguin una aplicació adequada i compleixin uns estàndards

També et pot interessar...