PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
17
Març
2022

El Campus Urbà de Ciències de la Vida i la Salut a Sabadell constitueix un nou grup de treball

El Campus Urbà de Ciències de la Vida i la Salut a Sabadell constitueix un nou grup de treball

El desenvolupament del Campus de Ciències de la Vida i la Salut de Sabadell (CCVSS) continua assolint etapes. Avui s’ha constituït el grup de treball de Suport a la Creació d’Empreses, un grup que coordina directament l’Ajuntament i que buscarà la generació d’accions per impulsar propostes emprenedores en l’àmbit de la salut, entre d’altres objectius.

La tinenta d'alcaldessa de Desenvolupament econòmic, Montse González, ha obert la sessió d'avui i ha assegurat que:

"entre totes les parts signants podem sumar-hi complicitats que donin lloc a noves iniciatives i que generin coneixement i activitat econòmica. Tenim el convenciment que podem situar Sabadell com a epicentre de la formació, la investigació i l'emprenedoria lligades a les ciències mèdiques."

El passat mes d’octubre es va formalitzar el conveni per a la creació del Campus Urbà de Ciències de la Vida i la Salut, un acord entre l’Ajuntament, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Corporació Sanitària Parc Taulí i la Fundació FUNDIT-ESDi. Les quatre institucions van acordar posar en marxa un projecte de gran abast que inclou un conjunt d’accions formatives, de recerca, innovació i creació d’empreses.

Després d’aquesta fase inicial, els integrants van constituir la Comissió de Seguiment amb l’objectiu de vetllar pel desenvolupament del contingut del protocol. En aquesta etapa es van definir els grups de treball i el calendari d’actuació del projecte. Cada un d’aquests grups tractaran els diferents àmbits per avançar de forma paral·lela en la construcció de les diferents part que formen part del futur campus.

El 9 de març es va constituir el grup de treball sobre Projecte arquitectònic i Urbanització, que coordina l’Ajuntament de Sabadell conjuntament amb l’ESDI. Avui s’ha constituit el grup de treball de Suport a la creació d’Empreses. I queden per crear quatre grups de treball més: Programes de Formació; Programes de Recerca i Innovació; Projecte Residència al Campus; i Governança del Sistema Campus. Cada institució aportarà els seus equips tècnics per desenvolupar els grups, els quals presentaran un pla de treball que desenvolupi i analitzi la viabilitat de les propostes que es facin a cada àmbit. En pocs mesos es podrà presentar el pla d’actuació. 

Categories Ajuntament, CCVSS, Empresa, Economia i treball, Treball, Salut Tags Artèxtil, Formació, FUNDIT-ESDi, Parc Taulí, UAB