PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES

Grups de treball

Un dels objectius de l’acord conjunt és poder desenvolupar actuacions per generar activitat econòmica, científica i formativa en qualsevol àmbit relacionat amb les ciències de la vida i la salut. Per això, s'han creat diferents grups de treball, amb la finalitat d’avançar de forma paral·lela en els àmbits del suport a la creació d’empreses, programes de formació, programes de recerca i innovació, projecte de residència al campus i projectes d’arquitectura i urbanització.

Programes de formació

Programes de formació

L’objectiu és impulsar accions de formació, divulgació, etc. dins l’àmbit de les ciències de la vida i la salut i començar a explorar una proposta de formació pròpia especialitzada, ja siguin cursos d’especialització, postgraus, etc.

Innovació i empresa

Innovació i empresa

Impulsar l’emprenedoria en l’àmbit de les ciències de la vida i la salut per fer créixer aquest sector estratègic i el seu ecosistema al territori. Identificar línies de treball conjuntes per col·laborar a partir de quatre eixos: activitats de recerca i innovació, activitats de participació ciutadana, activitats pel foment de la cultura científica i educació ciutadana i necessitats d’espais comuns.
Projectes d’arquitectura i residència

Projectes d’arquitectura i residència

L’objectiu del grup és tenir un espai per posar en comú els diferents projectes arquitectònics i urbanístics, en marxa i futurs projectes promoguts des de cada institució vinculats a tot aquest eix de la Gran Via que conformaria el Campus Urbà de Ciències de la Vida i la Salut, així com abordar el tema de les residències d'estudiants a la ciutat.