PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí

Tauli

És un consorci que gestiona l’Hospital de Sabadell  i que integra es àmbits d’hospitalització, atenció especialitzada d’aguts, salut mental i sociosanitària, serveis diagnòstics, atenció primària, i centre d'atenció a la dependència. També gestiona de forma indirecta Sabadell Gent Gran.

Té la consideració d’hospital universitari de la Universitat Autònoma de Barcelona.

La Unitat Docent Parc Taulí-UAB, ubicada a les instal·lacions del Parc Taulí, imparteix assignatures, de 3r fins a 6è curs, del Grau en Medicina, diferents cursos de postgrau, el Pregrau Dual Especialista en Radiologia (UAB) i el Màster en Intel·ligència Artificial i Big Data en Salut.

El Consorci Corporació  Sanitària Parc Taulí té una llarga trajectòria i prestigi en l’àmbit de la salut, però no només en l’àmbit assistencial, sinó també en el de la docència, la recerca i la innovació, àmbit en el qual ha estat referent.

Així, per exemple, el Centre d'Imatge Mèdica Digital (UDIAT), especialitzat en el desenvolupament d’aplicacions informàtiques orientades a la captació, arxiu i transmissió d’imatges digitals, que, amb els 328 professionals i els 5.500 m2 d’espais dedicats a recerca i innovació o les 4 spin-off sorgides del Taulí, són algunes de les dades que demostren aquestes enormes capacitats.

Al febrer del 2021, l’Institut d’Investigació i Innovació Parc Taulí va ser reconegut pel Patronat de la Institució dels Centres de Recerca de Catalunya (CERCA) com a centre CERCA.

Més  informació del Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí [+]