PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

ESPORT

27
Març
2020

El web municipal obre un espai amb vídeos d’exercicis físics per fer a casa durant el confinament

Les propostes van a càrrec de monitors i monitores dels Programes d’Activitat Física i d’entitats esportives

El web municipal obre un espai amb vídeos d’exercicis físics per fer a casa durant el confinament

L’Ajuntament de Sabadell ha obert un espai al web municipal dedicat a diferents recursos per fer activitats físiques des de casa durant el període de confinament. L’objectiu és fomentar entre la ciutadania hàbits saludables i lluitar contra la vida sedentària.

El web fa un recull de diferents vídeos protagonitzats per monitors i monitores dels Programes Municipals d’Activitat Física i que abasten un ampli espectre d’exercicis per combatre la inactivitat durant el confinament: taules d’escalfament, millora de la flexibilitat, desbloqueig corporal, hipopressius, ioga, relaxació etc.
D’altra banda, s’ha fet una crida a les entitats esportives de la ciutat per fer aportacions similars, les quals també es recullen al web. A mesura que es vagin rebent les propostes, aquest espai anirà creixent. La idea és que puguin aportar propostes relacionades amb la seva activitat. Es demana com a únics requeriments que el vídeo estigui enregistrat en horitzontal i penjat en alguna de les plataformes habituals (Youtube, Vimeo).
L’espai fa també ressò de les iniciatives que en la mateixa línia de foment de l’activitat física estan fent institucions i organismes del món de l’esport, com ara les sessions Tens 15 minuts per a tu? editades per l’INEFC, o la campanya Gent Activa des de Casa, que promou la Secretaria General de l’Esport.
El confinament domiciliari derivat de la situació de pandèmia pel covid-19 pot fer augmentar el sedentarisme i els riscos que comporta. Per aquest motiu, és important mantenir hàbits saludables, com ara seguir una dieta equilibrada, evitar el consum de tabac i alcohol, descansar bé i fer activitat física.