PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

ESPORT

26
Juny
2020

Els equipaments esportius van recuperant l’activitat

Els equipaments esportius van recuperant l’activitat

Els equipaments esportius municipals van reprenent progressivament l’activitat, després de l’entrada en el període de transició cap a la “nova normalitat” i tot adaptant el seu funcionament per preservar la salut de les persones.

Pel que fa als pavellons poliesportius, actualment s’estan fent campus esportius i entrenaments d’hoquei patins i patinatge artístic al Pavelló Municipal d’Esports, així com entrenaments de futbol sala. Al pavelló de cal Balsach també es duen a terme entrenaments de futbol sala així com d’altres de caire poliesportius. I el pavelló del Sud acull campus i entrenaments de gimnàstica rítmica. D’altra banda, al complex esportiu de Sant Oleguer hi conviuen tant l’activitat física i pràctica esportiva del seus usuaris i usuàries com campus esportius d’atletisme, patinatge i hoquei.

El funcionament de les instal·lacions esportives es fa sota el compliment de mesures preventives, fonamentades sobretot en la garantia del distanciament social, d’1,5 metres i les normes d’higiene personal. Això comporta la limitació i control de l’aforament i l’ús per torns segons els horaris establerts.

Aquest matí l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, i la regidora d’Esports, Laura Reyes han visitat alguns dels equipaments esportius, com el Gimnàs Municipal i les Piscines Municipals Joan Serra. L’alcaldessa ha valorat molt positivament el fet que es puguin anar reobrint espais. En aquest sentit ha destacat les

“bones sensacions” als equipaments i que s’ha treballat per “garantir les mesures de prevenció i sanitàries per tal de poder anar recuperant aquesta nova normalitat i que puguem anar reprenent la pràctica esportiva, traslladant a la ciutadania la seguretat de poder venir als equipaments”.

Tant al Gimnàs com a les piscines Joan Serra, que es gestionen de forma indirecta, també es duen a terme les mesures de preservació de la salut i higiene preceptives. Es garanteix la distància social, amb limitació d’aforament i amb reserva obligada de forma anticipada per part de les persones usuàries, entre altres mesures.