PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

ESPORT

 

28
Juliol
2020

La piscina municipal de Ca n’Oriac obre demà dimecres

Els treballs de remodelació de la sala de filtració de la piscina han finalitzat

La piscina municipal de Ca n’Oriac obre demà dimecres

Les obres de remodelació de la piscina de Ca n’Oriac han finalitzat i demà, dimecres 29 de juliol, obrirà al públic. A partir d’avui mateix ja es poden comprar les entrades a https://piscines.sabadell.cat. Cal tenir present que les entrades dels infants de 0 a 3 anys, tot i ser gratuïtes, també caldrà reservar-les.

Les obres de reforma i ampliació de la sala de filtració de la piscina de Ca n’Oriac, a l’avinguda de Navacerrada, han fet que l’equipament disposi d’una sala de tractament de l’aigua totalment renovada i amb capacitat per donar servei amb les millors condicions que marca la normativa vigent.

L’actuació ha consistit en la renovació completa de la instal·lació de filtració amb la substitució, a més, del sistema actual de cloració per un altre d'electròlisi salina. Fins ara, la filtració es feia mitjançant un únic equip de filtració i bombeig per a les dues piscines del complex (adults i infants). En aquest sentit, s’han duplicat bombes i filtres per separat per a cadascuna de les piscines.

L’aforament màxim permès en aquesta piscina és de 200 persones. Recordem, a més, que s’han establert 2 torns per dia: un de matí, de 09.30 a 14 h, i un de tarda, de 15.30 a 20 h. El funcionament per sessions permetrà netejar i desinfectar les instal·lacions entre torn i torn i donarà oportunitat d’accés a més persones.

La piscina municipal de Ca n’Oriac se suma així a la resta de piscines que ja funcionen des del passat 6 de juliol: La Bassa, Olímpia, Campoamor i Cal Marcet. Tota la informació sobre les piscines municipals està a la pàgina https://piscines.sabadell.cat/.

Categories Esports Tags estiu, piscines municipals