PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

ESPORT

30
Maig
2019

Nova edició de la Diada de l’Esport Escolar aquest dissabte, en el marc de la 66ª Festa de l’Esport

La L15 d’autobús oferirà servei puntual per baixar a La Bassa durant tot el matí

Nova edició de la Diada de l’Esport Escolar aquest dissabte, en el marc de la 66ª Festa de l’Esport

El proper dissabte, 1 de juny, es celebrarà la Diada de l’Esport Escolar a les Pistes Municipals Josep Molins i a la Pista Coberta de Catalunya, una jornada que servirà com a cloenda de les activitats esportives escolars organitzades pel Consell Esportiu Sabadell i l’Ajuntament de Sabadell. La jornada s’emmarca en el conjunt d’activitats de la 66a Festa de l’Esport

Per facilitar la comunicació de La Bassa i l’Anella Esportiva de Sant Oleguer amb el centre de la ciutat, dissabte al matí funcionarà, de manera extraordinària, la línia 15 d’autobús urbà, que oferirà servei de 8.45 h a 13.45 h, amb sortides de La Bassa cada 30 minuts. Aquesta línia d’autobús es va estrenar l’any passat durant la temporada d’estiu i es preveu que enguany torni a funcionar com a L15 de dilluns a dissabte i F15 els festius, durant el període d’obertura de La Bassa.

Activitats de la Diada

L’activitat prevista s’iniciarà a les 9 del matí a les Pistes Josep Molins. En aquest equipament i fins a les 11.45 h, hi haurà futbol 4x4, bàsquet 3x3 i voleibol 6x6. En aquestes activitats s’hi han inscrit 104 equips i prop de 700 participants de 17 escoles i entitats diferents.  A la Pista Coberta de Catalunya, les activitats començaran a les 11.45 h, i hi haurà exhibicions de gimnàstica rítmica, gimnàstica aeròbica i balls esportius. En total s’han previst 11 exhibicions i 70 participants.

Durant la Diada també es lliuraran els premis als primers classificats del Concurs Cultural Esportiu (11.15 h sala de premsa de la Pista Coberta) i als equips guanyadors de les lligues escolars dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya 18-19 en tots els esports d’equip i categories (12.30 h a la zona de competició de la Pista Coberta de Catalunya). La resta d’equips podran recollir les seves medalles a la recepció de la Pista Coberta. Tots els participants a les lligues escolars tindran medalla, independentment del resulta assolit.

La cloenda de la lliga escolar de Futbol a 7 es farà diumenge 2 de juny a la Nova Creu Alta i PM Olímpia, on participaran més de 50 equips de les categories patufets, pre-benjamí, benjamí i la secció de futbol inclusiu del Centre d’Esports Sabadell. En total uns 600 participants.

Des del mes d’octubre, més de 14.000 nens, nenes i joves han practicat esport setmanalment a les diferents lligues, trobades i campionats programats des del Consell Esportiu.