PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA

 

Infància

24
Novembre
2017

Una aula multisensorial ajudarà a millorar l’atenció als infants de 0 a 3 anys amb necessitats educatives específiques

El nou espai està situat a l’Escola Bressol Municipal Espronceda

Una aula multisensorial ajudarà a millorar l’atenció als infants de 0 a 3 anys amb necessitats educatives específiques

Sabadell disposa, des d’aquest 2017-2018, d’un nou recurs que permetrà millorar l’atenció als infants de 0 a 3 anys amb necessitats educatives especifiques (NEE). És l’aula d’estimulació multisensorial que s’ha habilitat a l’Escola Bressol Municipal Espronceda. El projecte, impulsat per l’Ajuntament, s’ha realitzat amb el suport de la Diputació de Barcelona, que ha atorgat 21.500 € per a l’adequació i el material del nou espai. L’aula forma part, de fet, d’un projecte pilot vinculat a l’atenció precoç de les NEE, en el qual participen diferents municipis de la província.

Categories: Educació, Infància

14
Novembre
2017

Nens i nenes de Sabadell participaran en un projecte de recerca sobre els determinants urbans de l’obesitat infantil

S’inicia el treball de camp de l’estudi, liderat per ISGlobal, amb la col·laboració de l’Ajuntament i el suport de la Fundació La Marató de TV3

Alumnes de quart, cinquè i sisè de primària (9-13 anys) de més de 50 escoles de la ciutat de Sabadell participaran al projecte de recerca Entorn Urbà i Obesitat Infantil a Catalunya (ECHOCAT) de l’Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell i el finançament de la Fundació La Marató de TV3.

Categories: Educació, Infància, Salut

13
Novembre
2017

Sabadell ja és municipi aliat del programa Ciutats Amigues de la Infància

Aquest cap de setmana es commemora el Dia Universal dels Infants amb diverses activitats

Sabadell ja és municipi aliat del programa Ciutats Amigues de la Infància

Sabadell ha adquirit la condició de municipi aliat delprograma Ciutats Amigues de la Infància d’UNICEF. Aquest compromís és el primer pas per obtenir el segell de Ciutat Amiga de la Infància, un programa que impulsa i promou l’aplicació de la convenció sobre els Drets dels Infants en l’àmbit local i fomenta el treball en xarxa dels diferents municipis que formen part de la iniciativa.

Categories: Educació, Infància

22
Juny
2017

Un nou equipament de serveis per a infants, joves i famílies reforçarà l’èxit educatiu i la cohesió social a la zona Nord

L’espai, que supera el concepte de Centre Obert, estarà situat en un aulari al costat de l’Institut Jonqueres

L’aulari del costat de l’Institut Jonqueres serà remodelat per acollir un nou espai de serveis socioeducatius adreçat a infants, joves i famílies. L’equipament, destinat al conjunt de la ciutadania, acollirà diferents activitats i atencions que superaran el concepte de centre de tarda o centre obert.

Categories: Educació, Drets Civils i Gènere, Infància, Joves

01
Juny
2017

L’Escola bressol municipal La Romànica celebra la Festa dels Avis

Serà demà divendres, amb una jornada d’agraïment i reconeixement als avis i àvies del centre

Demà divendres, 2 de juny, l’Escola bressol municipal La Romànica celebrarà una jornada lúdica d’agraïment i reconeixement a la tasca i dedicació dels avis i àvies i a la seva imprescindible contribució en el dia a dia dels infants i les famílies. Durant aquesta primera Festa dels Avis, els avis i àvies del nens i nenes del centre podran compartir el matí a l’escola bressol amb els seus nets i amb l’equip educatiu de l’escola bressol, estrenyent així els llaços entre diferents membres de la comunitat educativa.

Categories: Educació, Infància

<<  11 12 13 14 15 [1617 18 19  >>