PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA

 

Infància

30
Juny
2016

El dispositiu d’alimentació infantil d’aquest estiu cobrirà les necessitats de 829 menors, un 57% més que l’any passat

Com a novetat, s’incorpora al dispositiu l’organització de 6 casals a escoles públiques amb servei de menjador

El dispositiu d’alimentació infantil d’aquest estiu cobrirà les necessitats de 829 menors, un 57% més que l’any passat

 El dispositiu d’alimentació infantil en el període de vacances escolars que novament ha posat en marxa l’Ajuntament de Sabadell permetrà garantir l’alimentació a un total de 829 menors de la ciutat, cosa que suposa un increment del 57 % respecte de l’any passat, quan el dispositiu va cobrir a 526 infants.

Categories: Infància

22
abril
2016

Celebració del Dia de les famílies participants del Projecte INMA a Sabadell

En la cohort d’INMA-Sabadell participen unes 740 famílies

Celebració del Dia de les famílies participants del Projecte INMA a Sabadell

 

El Projecte INMA, Infància i Medi Ambient, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sabadell i d’Airpharm, ha convocat a tots els nens i les nenes del projecte INMA de Sabadell a una jornada de celebració que tindrà lloc el diumenge 24 d'abril, a partir de 2/4 d’11, al Casal Pere Quart.

 

Categories: Ajuntament, Medi ambient, Infància

14
abril
2016

Sabadell inaugura l’Oficina Jove per convertir-se en un punt de referència de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil (XNEJ)

L’objectiu és posar a l’abast del jovent una xarxa de serveis que afavoreixi el seu procés d’emancipació des d’una perspectiva integral

Sabadell inaugura l’Oficina Jove per convertir-se en un punt de referència de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil (XNEJ)

 

El jovent de Sabadell i el d’una desena de municipis de la comarca compten des d’avui amb una Oficina Jove on poder dirigir-se per resoldre dubtes i rebre informació. Aquesta oficina, ubicada a Sabadell on fins avui es trobava l’oficina Sabadell Atenció Jove -c. de Blasco de Garay, 19-, es reconverteix ara en un nou punt de referència de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil (XNEJ) de la Generalitat de Catalunya, per atendre els i les joves a la comarca del Vallès Occidental.

 

Categories: Infància, Joves

20
Novembre
2014

Prop de 300 joves de diferents instituts han participat aquest matí a la Fira Sabadell en l’acte de commemoració del Dia Internacional dels Drets dels Infants

L’objectiu d’aquesta jornada és formar i sensibilitzar els joves sobre els Drets dels Infants

Aquest matí, Fira de Sabadell, ha acollit l’acte de commemoració del Dia Internacional dels Infants.

 

Categories: Drets Civils i Gènere, Infància

13
Novembre
2014

La Fundació Main de Sabadell coorganitza la Gala Dia Mundial de la Infància

La XV Gala Dia Mundial de la Infància, organitzada per la Fundación SOS i la Fundació Main, és un esdeveniment solidari que cada any aplega un munt de famílies, artistes i personalitats, units en favor dels drets de la infància. Aquest any es celebra el proper dia 15 de novembre al Palau de Congressos de Catalunya. L’esdeveniment compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, l’Ajuntament de Sabadell, la Diputació de Barcelona, la Fundació La Caixa i El Periódico. L’acte comptarà amb la presència de Joan Carles Sánchez, alcalde de Sabadell, conjuntament amb els representants de les diverses institucions col·laboradores.

Categories: Cooperació, Drets Civils i Gènere, Infància

<<  13 14 15 16 17 [1819  >>