PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
SABADELL INNOVACIO
08
Novembre
2016

El Fòrum de Tecnologies i Innovació estarà dedicat a la indústria 4.0

La jornada tindrà lloc demà 9 de novembre, al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta

El Fòrum de Tecnologies i Innovació estarà dedicat a la indústria 4.0

El Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta acollirà demà 9 de novembre la quarta edició del Fòrum de Tecnologies i Innovació, el qual, sota el títol Digitalització i sistemes per a la fabricació intel·ligent, estarà dedicat al que es coneix com a Nova Revolució Industrial o Indústria 4.0.

Organitza la sessió l’Ajuntament de Sabadell, a través del servei de Promoció Econòmica; el Parc de Recerca UAB (PRUAB) i l’Eurecat, Centre Tecnològic de Catalunya.

La benvinguda institucional tindrà lloc demà a les 9 del matí amb l’assistència de l’alcalde, Juli Fernàndez; el regidor de Treball i Empresa, Eduard Navarro; Javier Lafuente, vicerector d'Innovació i de Projectes Estratègics de la UAB i director General del Parc de Recerca UAB.

Com a les tres anteriors edicions, el Fòrum es dividirà en tres parts. Es farà la conferència “Indústria 4.0: la transformació digital aplicada a la indústria”, i dos espais d’interacció: un Marketplace,per presentar projectes, productes innovadors o ofertes tecnològiques, i un Brokerage, o rondes d’entrevistes individuals entre participants.

Taula rodona

La conferència del Fòrum tindrà un format de taula rodona. Hi intervindran Francisco Requena Alcaraz, manager d'Enginyeria d'Automatització i Digitalització de SEAT; Jordi Aubert, business Unit Manager Automotive & Industrial , d’IDNEO; Joan Salabert, director de producció de DORMITY; Mikel Garbizu, director adjunt d’AyS ANALISIS Y SIMULACIÓN. Els participants aportaran les seves visions sobre l’impacte de la indústria 4.0 en els processos industrials i en la competitivitat de la PIME. Són empreses a l'avantguarda de la innovació i estan familiaritzades amb les últimes tecnologies orientades a la fabricació intel·ligent.

El fòrum compta amb el suport del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals, i de la Diputació de Barcelona.

Més informació 

Categories Empresa, Economia i treball, Innovació Tags Can Roqueta, forum de tecnologies i innovacio, indústria 4_0