PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
18
Desembre
2023

El Pla Local de Salut Mental i Addiccions de Sabadell 2024-2031 permetrà abordar les polítiques de salut des d’una perspectiva local i comunitària

El Ple municipal debat l’aprovació del document marc de salut dels propers 8 anys

El Pla Local de Salut Mental i Addiccions de Sabadell 2024-2031 permetrà abordar les polítiques de salut des d’una perspectiva local i comunitària

El Ple municipal debatrà l’aprovació del nou Pla Local de Salut Mental i Addiccions de Sabadell (PLASMA). El document vol ser un instrument marc on aglutinar i afavorir el correcte desplegament en el territori de les polítiques en aquest àmbit. La vigència del Pla és de vuit anys, 2024 – 2031.

En el Pla es defineixen 10 línies d’acció que, anualment, cal anar concretant i fent operatives. Per a la seva posada en funcionament, requereix la constitució d’una comissió tècnica amb personal tècnic municipal, institucions i entitats;  i d’una taula de seguiment. La creació de la comissió tècnica està prevista per a principis de 2024 i, juntament amb el grup motor, seran els responsables d’elaborar els objectius operatius i la proposta d’activitats anual.

Els reptes que recull aquest Pla Local passen per abordar els determinants de la salut mental, tot promovent factors protectors i minimitzant-ne els de risc; millorar la coordinació intersectorial i l’eficiència a través de la creació d’espais que permetin el treball en xarxa, i reforçar l’apoderament de la comunitat i dels individus per afavorir la resiliència col·lectiva i individual.

Categories Sabadell 2030, Salut Tags Plasma, Ple municipal, Salut Mental i Addiccions