PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Localitzant els ODS a Sabadell

 

Els governs locals són al centre de l’Agenda 2030 ja que tots els ODS tenen fites que apel·len directament a les responsabilitats locals.

En el context actual de crisi climàtica i necessitat dels ens locals de donar-hi resposta efectiva, el 2018 es va constituir formalment l’Assemblea Urbana de Catalunya, i l’Ajuntament de Sabadell va aprovar la seva adhesió a finals de 2019.

En el mes de febrer de 2020, l’Ajuntament de Sabadell va declarar l’emergència climàtica de la ciutat i va aprovar l’Agenda 2030 de Sabadell, on quedaven establerts els compromisos acordats, configurats en dos blocs: els compromisos assumits respecte de l’àmbit d’actuació d’Ajuntament i els compromisos assumits respecte del total de l’activitat municipal. [+]

En aquest sentit, la localització dels ODS a nivell local, és el procés que es té en compte en el compliment de l’Agenda, des de la definició dels objectius, la incidència i la sensibilització, fins a la implementació i l’ús d’indicadors per a mesurar i avaluar el procés.