PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Els principis bàsics

Agenda2030PrincipisUniversalitat

L’Agenda 2030 té un abast universal i encomana tots els països, independentment dels nivells de renda i de desenvolupament, que contribueixin a un esforç global a favor del desenvolupament sostenible. L’Agenda s’aplica amb un caràcter permanent i a tots els països i contextos.

No deixar ningú enrere

L’Agenda 2030 pretén beneficiar tothom i es compromet a no deixar ningú enrere, arribant a tothom, per tal de respondre a problemes i vulnerabilitats específiques. Aquesta missió genera una demanda sense precedents de dades locals desglossades per analitzar els resultats i fer un seguiment dels progressos.

Interconnexió i indivisibilitat

L’Agenda 2030 es basa en la natura interconnectada i indivisible dels ODS. És crucial que totes les entitats responsables de complir els ODS els abordin íntegrament, en comptes d’enfocar-los com una llista d’objectius individuals entre els quals es pot triar.

Inclusió

L’Agenda 2030 fa una crida a la participació de tots els segments de la societat, independentment de la raça, gènere, grup ètnic i identitat, perquè contribueixin a aplicar-la.

Cooperació entre les parts interessades

L’Agenda 2030 fa una crida a la creació d’aliances entre parts interessades per a la mobilització i l’intercanvi de coneixements, experiència, tecnologia i recursos financers que contribueixin a la consecució dels ODS a tots els països.