PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
30
Març
2023

Fira Silver Vallès arriba a Fira Sabadell els dies 30, 31 de març i 1 d’abril adreçada a la generació sènior i professionals de la Silver Economy

Fira Silver Vallès arriba a Fira Sabadell els dies 30, 31 de març i 1 d’abril adreçada a la generació sènior i professionals de la Silver Economy

Fira Silver Vallès s’estrena avui i fins l’1 d’abril a Fira Sabadell, adreçada a la generació sènior i professionals de la Silver Economy inclou totes aquelles activitats econòmiques, productes i serveis destinats a satisfer les necessitats dels més grans de 60 anys i inclou sectors com la salut,  l'habitatge, el lleure i el turisme, entre d'altres.

Fira Silver Vallès s'emmarca en el projecte Activa Vallés +60 finançat per la Diputació de Barcelona per desenvolupar l'economia Silver del Vallès. Aquest és un projecte liderat per l'Ajuntament de Sabadell, en col·laboració amb els Ajuntaments de Badia del Vallès, Castellar del Vallès i Cerdanyola del Vallès.

L’acte inaugural d’aquest matí ha comptat amb la intervenció de representants institucionals dels diferents ajuntaments que intervenen en el projecte i de la Diputació de Barcelona. En paraules de la tinenta d’alcaldessa de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu, Montse Gonzalez,

“estem molt contents d’inaugurar aquesta Fira Silver Vallès, adreçada a empreses, demandants d’ocupació i a persones de la generació silver. D’aquesta manera, posem en valor el potencial que tenim al territori en aquest sector econòmic amb la programació de 84 activitats durant 3 dies. Des de l’Ajuntament, hem treballat moltes vessants d’aquest sector de la població. Una d’elles es la tecnològica i la lluita contra la bretxa digital, tant pel que fa a les persones usuàries com per a les empreses. S’ha treballat amb 152 empreses que tenim al territori, s’han valorat les mancances i s’ha treballat per aportar les necessitats per evolucionar en aquesta línia”.

Més de 20 expositors i 80 activitats

La Fira Silver Vallès compta amb una zona d’expositors en el que es reuniran 22 empreses i entitats representatives del sector. En paral·lel, s’ha previst més de 80 activitats.  En primer lloc, el Fòrum Silver Economy Vallès  agruparà un conjunt de propostes entorn l’àmbit empresarial i laboral com una trobada entre empreses en recerca de personal amb persones sèniors que busquen feina i  també  es desenvoluparan activitats organitzades des del Campus de ciències de la vida i de la salut, entre altres. 

En el segon bloc, s’agrupen les activitats adreçades a les persones majors de 55 anys com ara fisioteràpia, ball, taitxí, entre d’altres. Alhora la fira compta com a patrocinadors oficials Club Natació Sabadell i Mémora que també organitzaran activitats i tindran presència en la zona d’expositors.

Entrada gratuïta

L’entrada a Fira Silver Vallès és gratuïta, però cal inscripció prèvia per algunes de les activitats previstes. L’horari de la Fira per avui és d’11h a 20:30 h, demà divendres, 31 de març, de 10 a 20 h i dissabte 1 abril de 10 a 15:30 h. Per a més informació i inscripció  està disponible el web firasilvervalles.sabadell.cat.

Categories Sabadell 2030, Fira Sabadell, Economia i treball, Gent gran, Projectes Estratègics Tags Badia del Vallès, Castellar del Vallès, Cerdanyola del Vallès, cicles de vida, economia silver, Fira Silver Vallès