PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
25
Juny
2024

Iniciat el procés de contractació per plantar més de 300 arbres en vies especialment transitades

Iniciat el procés de contractació per plantar més de 300 arbres en vies especialment transitades

La Junta de Govern Local ha aprovat avui l’expedient de contractació per a la plantació d'arbrat en vials amb elevat volum de trànsit de la ciutat. Concretament, es plantaran més de 300 unitats a eixos com la Gran Via, la Rambla d’Ibèria, la Ronda de Ponent, la Carretera de Terrassa i la Carretera de Barcelona, la Carretera de Prats de Lluçanès, la ronda de la Roureda, la ronda d’Europa i l’avinguda de la Concòrdia. En total, el projecte comportarà una inversió de 228.676,92 euros i s’enmarca en l’estratègia Sabadell més Verda, per augmentar l’arbrat i afavorir la naturalització de la ciutat.

Amb els nous exemplars, s’incrementa el verd en aquests indrets, s’afavoreix la qualitat de l’aire i la salut de les persones i es millora la qualitat de l’espai públic. D’aquesta manera, Sabadell avança en l’adaptació al canvi climàtic.

A la nova plantació s’hi sumen també altres actuacions com ara l’eixamplament d’escocells o la substitució d’alguns exemplars.

Categories Ajuntament, Sabadell 2030, Transició Ecològica Tags Estratègia Sabadell Més Verda, Junta de Govern Local, millora en l'arbrat