PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

29
Novembre
2018

Acte de presentació del Manifest per una Àrea Vallès

Dimarts 4 de desembre, a les set de la tarda, a Fira Sabadell

Acte de presentació del Manifest per una Àrea Vallès

El Vallès com una realitat territorial, econòmica i social mot diversa, formada per sistemes urbans amb característiques pròpies que conviuen amb entorns rurals i forestals de gran valor, amb una enorme qualitat paisatgística i d’un gran potencial productiu i on convergeixen diversos espais de coneixement i convivència". Aquest és el punt de partida del Manifest per una Àrea Vallès, que es presentarà públicament en un acte organitzat conjuntament per l’Ajuntament de Sabadell i la Plataforma Fem Vallès.

Es tracta d’un acte que pretén donar un impuls compartit per una Àrea Vallès entre ajuntaments, institucions públiques i entitats socials.

Aquesta presentació pública pretén ser un punt d’inflexió a nivell públic de tot el treball i diagnosi que durant anys des d’entitats com Fem Vallès, que agrupa 19 institucions i entitats, ha estat posant damunt la taula a diferents administracions i que ara, des de l’Ajuntament de Sabadell, s’entoma per situar conjuntament el debat polític a les agendes públiques.

L'acte tindrà lloc el 4 de desembre, a les 19 h, a l'auditori de Fira Sabadell. Comptarà amb la presència de Maties Serracant, alcalde de Sabadell; Antoni Abad, president de la Plataforma Fem Vallès, i Manel Larrosa arquitecte i membre de Fem Vallès.

Participaran també alcaldes i alcaldesses de diferents municipis del Vallès Occidental i Vallès Oriental, així com representants de diverses entitats socials, ambientals i econòmiques