PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

24
Febrer
2016

Activitats formatives sobre xarxes socials, models de negoci, finançament i creació d’empreses

Activitats formatives sobre xarxes socials, models de negoci, finançament i creació d’empreses

L’Ajuntament de Sabadell, a través del Vapor Llonch, ha dissenyat una oferta de quatre activitats formatives, entre el febrer i l’abril, adreçades a persones emprenedores, autònomes i responsables de micro i petites empreses, amb l’objectiu d’ampliar coneixement sobre xarxes socials, models de negoci, fiscalitat i creació de negocis.

 

En concret, aquest dijous 25 de febrer tindrà lloc la sessió Linkedin per emprenedors i empreses al Vapor Llonch. Entre d’altres coses, s’exposarà com treure profit a aquesta xarxa social des del punt de vista d’una empresa.

Durant el mes de març tindrà lloc la sessió Coneix el teu model de negoci amb el Business Model Canvas. Es tracta d’una eina de molta utilitat per desgranar un model de negoci, qüestionar-lo i millorar-lo. Durant l’activitat també s’exposarà una altra metodologia per plantejar nous negocis com és el Lean Start-up. La sessió tindrà lloc el 9 de març al Centre de Promoció Empresarial.

El 30 de març al Centre de Promoció Empresarial, l’activitat proposada porta per títol Fiscalitat per autònoms. L’objectiu és detallar les obligacions fiscals i comptables del autònom/a. Es realitzaran exercicis pràctics per aprendre com es presenten les liquidacions trimestrals dels impostos.

Per últim, entre el 5 i el 26 d’abril es proposa un nou curs de creació d’empreses. El curs ofereix coneixements teòrics i pràctics per a elaborar un pla d’empresa i valorar si la idea de negoci és viable, així com conèixer els aspectes fonamentals que s’han de tenir en compte per posar en marxa una activitat. Aquesta proposta té 17,5 hores de duració i es desenvoluparà entre el Centre de Promoció Empresarial i el Vapor Llonch.

Aquestes activitats són presencials i gratuïtes. La inscripció es pot fer a través de formulari en línia del web www.sabadellempresa.cat. Les places són limitades. Per a més informació cal adreçar-se al Centre de Promoció o enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..