PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

21
Març
2022

Arriba a Sabadell la campanya “Els bombers i bomberes t’acompanyen a donar sang”

Es tracta d’una campanya solidària per fer augmentar el nombre de donacions de sang fins a les 4.000

Arriba a Sabadell la campanya “Els bombers i bomberes t’acompanyen a donar sang”

Els Bombers de la Generalitat i el Banc de Sang i Teixits sumen forces i preparen una activitat oberta a la ciutadania en el marc d’una jornada de donació de sang. Demà dimarts, 22 de març, a partir de les cinc de la tarda, la plaça del Doctor Robert acull una jornada de donació de sang on, a més, Bombers de la Generalitat instal·larà un camió per promoure que la ciutadania conegui la feina d’aquest cos.

Durant la tarda es faran activitats d’exhibició del cos de Bombers de la Generalitat a la mateixa plaça i tothom qui ho desitgi pot apropar-se per conèixer de primera mà la feina que realitzen.

Aquesta activitat forma part d’un programa en què més de 30 parcs de bombers de tot Catalunya donen suport a una quarantena de campanyes de donació de sang per aconseguir sumar al voltant de 4.000 donacions de sang fins al 8 d’abril. Es tracta d’activitats al carrer que inclouen exhibicions, exercicis de rescat o d’excarceració en accidents de trànsit. En total, seran 37 les ciutats catalanes que acullen la iniciativa solidària per omplir totes les lliteres disponibles a les campanyes de donació arreu del territori.

Al llarg de l’any 2021 a Sabadell es van realitzar 4.132 donacions de sang i 517 de plasma.

CA4 BOM22 sabadell CA

Més informació