PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

28
Març
2020

La Policia Municipal vigila des d’avui que es respectin les restriccions a la mobilitat també amb drons

La Policia Municipal vigila des d’avui que es respectin les restriccions a la mobilitat també amb drons

La Policia Municipal vigila des d’avui amb drons que es respectin les restriccions a la mobilitat derivades de l’Estat d’Alarma a zones com grans parcs urbans, el rodal i el Ripoll. Aquesta ha estat una de les qüestions avui tractades a la Comissió de Seguiment que diàriament repassa l’estat de la ciutat en relació amb el coronavirus i pren les mesures adients. La vigilància addicional amb drons s’inicia després que diversos agents han rebut l’entrenament específic per fer-los servir. L’ús dels drons contribuirà a poder abastar amplis espais de la ciutat que es podran vigilar amb més facilitat des de l’aire. Malgrat que la gran majoria de la població està complint amb el confinament, l’Ajuntament recorda la importància que tothom respecti les mesures decretades i fa una nova crida perquè la ciutadania es quedi a casa.

A més de l’ús de drons, la Policia Municipal continua fent controls i recorreguts amb cotxe per comprovar si s’està complint amb el confinament i recordant les recomanacions a la ciutadania a través dels altaveus. Des de diumenge 15 de març, la Policia Municipal ha interposat 505 denúncies per desobediència als agents o per no respectar les restriccions de l’Estat d’Alarma, 39 de les quals es van interposar ahir.

D’altra banda, l’Ajuntament està intentant contactar amb les famílies beneficiàries de beques menjador a les quals encara no ha pogut localitzar per fer-los el lliurament de les targetes moneder que els permetrà adquirir aliments. Es tracta d’un 30% de les beneficiàries de les 5.400 targetes moneder remeses per la Generalitat per substituir l'import dels ajuts, mentre els centres educatius estiguin tancats.

El 70% de les targetes moneder ja es van repartir dijous passat a centres educatius de la ciutat, respectant les mesures de protecció i distanciament social establertes per l’actual situació d’emergència sanitària.

Categories Ajuntament, coronavirus, Govern, Policia Municipal, Salut Tags coronavirus, Covid-19, drons, Policia Municipal