PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

19
Novembre
2015

CIPO inaugurarà a principis de 2016 una llar-residència per a persones amb discapacitat intel·lectual al local cedit per l’Ajuntament al Complex Parc Central

L’alcalde de Sabadell i el regidor d’Acció Social han fet avui una visita a les obres d’adequació, a càrrec de CIPO, i de les quals VIMUSA porta la direcció d’obres

cipo19

Sabadell comptarà properament amb una nova llar-residència per a persones amb discapacitat intel·lectual. Serà la que obrirà CIPO a principis de 2016 al local que l’Ajuntament li ha cedit al Complex Parc Central, a la zona sud de la ciutat. A hores d’ara, s’estan ultimant les obres d’adequació de l’espai que, amb un cost de 203.000 euros, van a càrrec de CIPO. La societat municipal VIMUSA porta la direcció d’obres i gestiona la relació econòmica amb la constructora.

Avui l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, i el regidor d’Acció Social, Gabriel Fernàndez, han acompanyat el president de CIPO, Avel·lí Garrigós i el director de CIPO, Xavier Martínez i representants de VIMUSA durant una visita d’obres al nou equipament.

La nova llar-residència de CIPO al Complex Parc Central oferirà 20 places i substituirà, millorant les condicions de qualitat, dues llars-residència ja existents a la ciutat. El local cedit per l’Ajuntament té una superfície total construïda de prop de 440 m2 i forma part del Complex Parc Central que, d'aquesta manera, potencia la dimensió d’integració social i convivència de diferents col·lectius amb els habitatges i espai relacional de gent gran, la seu i centre d'activitats de Salut Mental Sabadell i, ara, la Llar Residència de CIPO.