PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

01
Juny
2016

Comença el termini perquè la ciutadania proposi projectes per als pressupostos 2017

L’Ajuntament destinarà 1 milió d’euros del pressupost municipal per l’any vinent als projectes presentats per la ciutadania

Comença el termini perquè la ciutadania proposi projectes per als pressupostos 2017

 A partir d’avui i fins el proper 23 de juny la ciutadania pot presentar els projectes al procés participatiu Construint Ciutat que ofereix l’oportunitat d’incidir en una part del pressupost municipal de l’any 2017. Concretament, l’Ajuntament posa a disposició de la ciutadania 1 milió d'euros del Pressupost 2017 perquè els sabadellencs i sabadellenques proposin projectes.

Totes aquelles entitats o associacions inscrites en el Registre Municipal d’Entitats Ciutadanes i també les persones a títol individual, amb un aval d’un mínim de 50 signatures, ja poden presentar projectes d’un valor màxim de 200.000 euros cadascú.

Aquests projectes, entre d’altres requeriments, poden ser actuacions a l’espai públic o fer incidència en serveis que afectin les persones i han de ser susceptibles de ser executats per l’Ajuntament durant el 2017. Les bases del procés, així com les fitxes que cal emplenar per presentar propostes es podran trobar al web municipal.

Els projectes es presentaran a qualsevol oficina del Servei d’Atenció Ciutadana de Sabadell (SAC). Totes les propostes seran estudiades pels tècnics i tècniques municipals que treballen en l’àmbit objecte del projecte. La valoració sobre la viabilitat tècnica i econòmica de cada projecte tindrà en compte que:

  • Sigui avaluable econòmicament i no superi el límit establert.
  • Sigui viable tècnicament (que no existeixin impediments tècnics per a realitzar el projecte i que aquest s’ajusti a la normativa jurídica vigent).
  • Pugui vincular-se o integrar-se amb algun projecte municipal en funcionament.

Un cop valorades totes les propostes presentades, aquelles que siguin viables seran objecte de votació per part dels ciutadans i ciutadanes de Sabadell majors de 14 anys, del 6 al 18 de setembre. S’hauran de votar 4 propostes i perquè el procés sigui legitimat hauran de participar a la votació un mínim de 3.000 persones.

Categories Ajuntament Tags ajuntament, presupost, presupost municipal